Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #724 o Batmanovi a Mission: Impossible


ikona
Mr. Hlad
batmanblade runnerhellboylast train homemission impossiblesteven seagalvíkendový výplach
Chcete mít doma vlastní Batcave? Jak točil Tom Cruise novou kaskadérskou scénu? A jak bude vypadat česká hra o legionářích?  

Prázdninový výplach

Monstra týdne
Nové Evil Dead se povedlo a pokud jste ho nestihli v kinech, můžete si ho užít na streamu. A pokud máte rádi poctivě dělané potvory a monstra, rozhodně byste neměli váhat, protože designéři z Odd Studio odvedli zatraceně dobrou práci. A neváhají se podělit o fotky ze zákulisí

Hra týdne
O hře Last Train Home už jsme ve výplachu psali. Dělají na ní Češi, bude vyprávět příběh československých legionářů a objeví se v ní Karel Dobrý. A vypadá to, že v ní bude na co koukat. 

Druhá hra týdne
Blade Runner je sci-fi klasika, která se po letech dočkala důstojného pokračování, ale tím to nekončí. Slavná sci-má za za sebou i seriál a v devadesátých letech vyšla i parádní hra. Teď se chystá další s názvem Blade Runner 2033: Labyringt, tak snad si udrží kvalitu. Atmosféru upoutávka rozhodně má. 

Audiobook týdne
Nový Hellboy by měl spatřit světa už relativně brzy, ale moc nevíme, co od něj čekat. Známí herci nedorazí, za kamerou je tvůrce Zastav a nepřežiješ, ale i dvojky Ghost Ridera a poslední pekelníkův film se s přílišným nadšením přijetím nesetkal. Pokud ale patříte mezi jeho fandy, možná vám udělají radost tři audioknihy s novými příběhy, které se chystají. A první bude venku už za pár dní

Dům týdne
Barbie má zatraceně dobrou kampaň. Možná jste si všimli, jak tvůrci Barbie, Oppenheinera a Mission: Impossible, kteří si to rozdají v kinech, svorně podporují svoje kolegy a lákají diváky, aby šli jednoduše na všechno. Ale oproti Cruisovi a atomovce má Barbie přeci jen jednu výhodu. Obří růžový barák. 

Kaskadérský kousek týdne
To, že bude v nové Mission: Impossible Tom Cruise skákat z obří skály na motorce a s padákem na zádech, jste už asi zaznamenali. A že to dělá celé sám, vás už asi nepřekvapí. Na place to vypadalo docela zajímavě. 

Lego týdne
U DC startují s filmy víceméně znovu, ale Batman s Robertem Pattinsonem je asi v pohodě. Tenhle superhrdina už přežil horší věci než Zacka Snydera a rozhodně si zaslouží, aby měl pořádné vlastní Lego. A třeba rovnou Batcave

Znělka týdne
Každý rok představí filmový festival v Karlových Varech novou znělku s hvězdou, která tam zavítala v některém z minulých ročníků a vyhrála cenu. Letos došlo na Johnnyho Deppa. Je ale otázka, jestli zaslouženě, když vlastně nic nevyhrál...

Bizár týdne
Z hlubin internetu občas vyleze něco skutečně děsivého. V roce 1990 vznikl hodinový dokument Celebrities Guide to Wine, ve kterém lidi jako Peter Weller nebo Whoopi Goldberg vysvětlovali divákům, co je to víno, jak se pije a proč by jim mělo chutnat. A vysvětloval to i Steven Seagal. 

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, jestli dřív vyrazíte do kina na Barbie, nebo na Oppenheimera. V Americe to vypadá na vítězství slavné panenky, ale u nás nedostala ani jeden hlas. Oppenheimer vyhrál s přehledem. 

Dnes se podíváme na kariéru Alana Arkina. Oscarový herec nás před pár dny opustil, bylo mu 89 let a zůstala po něm spousta skvělých rolí a filmů. A my chceme vědět, kde jste Alana Arkina měli nejraději. Názvy filmů pište do pište do předmětu, v textu se rozepište. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace