Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Další Rychle a zběsile a druhý Mortal Kombat


ikona
Mr. Hlad
david cronenbergfast and furiousgeorge r. r. martinkazmamilla jovovichna obzoruvin diesel
Dokáže David Cronenberg mluvit s mrtvými? Je větší drsňák Vin Diesel, nebo Jason Momoa? A kdo se bude řezat ve dvojce Mortal Kombat?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu od režiséra Staříku Sbormistr zjistíte, co se děje v zákulisí elitního dětského sboru. A nemusí to být hezké věci. Suitable Flesh bude hororová podívaná natočená podle předlohy legendárního H. P. Lovecrafta. 

Mortal Kombat 2 se konečně podíváme na turnaj, ve kterém se bude bojovat o osud světa. A poteče u toho doopravdy hodně krve. V dramatu Daddio se v jednom taxíku sejdou Sean Penn a Dakota Johnson a budou si mít co říct. 

Animák od režisérky Shreka Spellbound se bude točit okolo království, které se octlo uprostřed války magických sil dobra a zla. V jedenáctém Rychle a zběsile bude Vin Diesel dál bojovat proti Jasomu Momoovi a porušovat za volantem fyzikální zákony. 

V dramatu The Burial se sejdou Jamie Foxx a Tommy Lee Jones a budou bojovat za práva malého pohřebního ústavu. David Cronenberg bude ve své novince The Shrouds hledat způsob, jak mohou živí komunikovat s mrtvými. 

Ve fantasy podle George R. R. Martina In the Lost Lands budou Milla Jovovich a Dave Bautista pátrat po mocném artefaktu. Ve ONEMANSHOW: The Movie zjistíte, jestli internetový fenomén Kazma dovede obstát i v kině. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace