Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Superman našel hlavního představitele


ikona
do_Od
David CorenswetDC ComicsNicholas HoultRachel BrosnahanSupermanSuperman: Legacy
Kdo si zahraje nejslavnějšího amerického superhrdinu? 

Po měsících a týdnech intenzivního hledání a konkurzů a párových testů se vedení studia Warner Bros. Discovery spolu s vedením přetransformované odnože DC Studios konečně dohodlo na tom, kdo nahradí Henryho Cavilla v ikonické roli Muže z oceli. Do finále se dostala trojice herců Nicholas Hoult, Tom Brittney a David Corenswet, nakonec to mohl být jenom jeden z nich, a ta čest připadla poslednímu jmenovanému.

Gunn údajně testoval nové Supermany zároveň po boku jejich komiksových poloviček, přičemž do užšího kruhu na roli Lois Lane se dostaly Rachel Brosnahan, Phoebe Dynevor a Emma Mackey. Sympatická Mackey pak údajně měla k získání role velice blízko, nakonec se však Gunn a spol. rozhodli ke Corenswetovi přibrat stejně tak oslnivou Rachel Brosnahan z Úžasné paní Maiselové. Ta tedy doplní převážně neznámého 29letého hezouna, jehož čelist vypadá, jako by ji někdo formoval podlé té Cavillovy.

No, Clarka a Lois už bychom tedy každopádně měli, nyní se tedy zraky začínají ubírat směrem k záporákům, přičemž na řadě je podle všeho skutečně role Lexe Luthora. Do ní byl zvažován původně i Nicholas Hoult, zatím ale není jasné, jestli o ni bude herec bojovat dál. Kromě něj se pak v souvislosti s Luthorem mluvilo o bratrech Skarsgårdech. Warneři tak každopádně aspoň trochu odvrací pozornost od průšvihového Flashe a už teď se beztak modlí, aby celý tenhle reboot neskončil dřív, než vůbec pořádně začne. Superman: Legacy v režii Jamese Gunna přilétne do kin 11. července 2025.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace