Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #723 o Johnu Wickovi a Vyproštění


ikona
Mr. Hlad
extractiongladiatorjohn wick game of thronesridley scottvíkendový výplach
Půjde John Wick po Oscarech? Jak se točila akce ve Vyproštění? A jak by vypadala Hra o trůny jako mafiánský film z Itálie?  

Předprázdninový výplach

Comic-Con týdne
Comic-Con v San Diegu máme sice trochu z ruky, ale obvykle ho sledujeme dost pečlivě, protože se tu filmová studia oznamují velké věci a pouští nové upoutávky. Letos na to asi nedojde. Letos totiž nedorazí Netflix, Sony, HBO, Universal ani Marvel. Velké věci pro filmové fandy tedy asi nečekejte. 

A.I. týdne
S umělou inteligencí to bude možná ještě složité, ale zatím je s ní celkem sranda. Třeba když se někdo rozhodne překopat charaktery ze Hru o trůny do podoby italského mafiánského filmu. 

Scéna týdne
Vyproštění 2 je možná trochu hloupý film, ale jakmile Chris Hemsworth a Sam Hargrave rozjedou akci, člověk na to rád zapomene. Ovšem udělat tu úvodní, která měla jednadvacet minut a je zdánlivě bez jediného střihu, nebylo vůbec snadné. Ale byla to asi docela zábava. 

Popiska týdne
Na Apple asi nemají nikoho, kdo by kontroloval lidi, co píší popisky k jejich filmům. Nejenom že občas ty popisky úplné lákavé, ale u akční komedie Muž z Toronta je… no… prostě ne jejich. Stačí se podívat na verdikt ne úplně do_odovy ne úplně nadšené recenze.  

Kulisy týdne
Ridley Scott momentálně v Maroku kutí dvojku Gladiátora a to je dost velký film na to, aby se na plac přijel podívat i tamní ministr kultury Mohammed Mehdi Bensaid. A na svém instagramovém účtu ukázal pár záběrů na fakt velké antické město, které si Scott nechal na severu Afriky postavit

Prezident týdne
Arnold Schwarzenegger má a sebou dech beroucí kariéru jako sportovec, herec a vlastně i politik protože jako guvernér šéfoval Kalifornii a tak trochu doufal, že by se mohl podívat i do Bílého domu. Americká ústava ale vyžaduje, aby se kandidát na prezidenta narodil v Americe. Kdyby to tak nebylo, nebo se to změnilo, Arnie by do toho prý šel. A neváhal by. 

Aukce týdne
Už za pár dní dostanete unikátní možnost utratit spoustu peněz na věci, které jsou víceméně k ničemu, ale filmový fanda by je stejně chtěl. V Los Angeles se bude dražit maska Jasona z Pátku třináctého nebo Michaelova z Halloween H20, ale taky věci z Vrány, Saw, Critters. A hlavně pavoučí hlava Norrise z Carpenterovy Věci

Kaskadéři týdne
John Wick 4 se chystá na domácí nosiče a je potřeba o tom dát lidem vědět. Respektive donutit novináře, aby o tom něco napsali. Takže parta z 87Eleven Action Design pozvala Jimmyho Ostera z Joblo.com, aby mu ukázala, jak se točí kaskadérské scény s auty. A pustili ho za volant. 

Oscaři týdne
Už hodně let se řeší, že na Oscarech nemají svou kategorii kaskadéři. A hodně let se okolo toho nic neděje, to by se však teď mohlo změnit. Režisér Johna Wicka Chad Stahelski oznámil, že s akademií už pár měsíců intenzivně jedná o zavedení téhle kategorie, která je se vší úctou zajímavější než střih zvukových efektů, a že je to prý na dobré cestě. Na hodně dobré cestě. Nechce nic slibovat, ale pokud to takhle půjde dál, mohli by se kaskadéři svých Oscarů dočkat třeba už příští rok. Držíme palce, zaslouží si to. 

Duel týdne
V minulém Výplachu se vás do_od ptal, jestli dáte šanci i třetí sérii Zaklínače, kde se bude loučit Henry Cavill. Třináct z vás ano, sedm ne. Ale i ti, co se budou dívat, vyhlíží návrat Geralta spíš s obavami. 

Dnes by nás zajímalo, co budete dělat 20. července. Do českých kin totiž zamíří novinka Christophera Nolana i sympaticky bizarní panenkovitá podívaná. Takže chceme vědět, na jaký film půjdete do kina dřív. Bude to Oppenheimer, nebo Barbie? Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace