Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sony ruší spider-manovský spin-off


ikona
Mr. Hlad
bad bunnyel muertokravenmorbiussonyspider-manvenom
Tahle komiksovka asi nikomu moc chybět nebude 

U Sony si dost lámou hlavu s tím, jak naložit se Spider-Manem. Na jedné straně jsou schopní vyprodukovat revoluční animáky, na druhé vůbec netuší, jak točit hrané filmy s marvelovským superhrdinou, když se v nich nemůže objevit většina jeho starých známých. Spidey v podání Toma Hollanda je fajn, slaví úspěch a diváci ho víceméně považují za součást MCU. Potud je všechno v pořádku. Pak tu máme Venoma, jehož první díl slavil u diváků mnohem větší úspěch, než asi kdokoliv čekal, ovšem s dvojkou to už tak slavné nebylo a co se kvalit týče, tahle série nepatří v superhrdinském žánru do té lepší půlky. Pořád ale lepší než Morbius a ani ten Kraven nevypadá bůhvíjak. 

U Sony musí tyhle spin-offy dojit, protože jim prostě nic jiného nezbývá, takže se příští rok dočkáme Madame Webb. Ta slibuje být něčím trošku zajímavějším než jen dalším originem záporáka, který vlastně záporák nebude. No ale už teď víme, že se nedočkáme spin-offu El Muerto. Mělo jít o příběh naprosto nedůležité postavy – mexického wrestlera, který málem odmaskoval Spider-Mana, a hrát ho měla hudební superstar Bad Bunny, jenž se mihl třeba v Bullet Train. U Sony už však s tímhle projektem nepočítají. 

El Muerto dostal stopku kvůli stávce scenáristů a hlavně kvůli tomu, že Bad Bunny má turné a na film nemá moc času. Úplnou stopku tahle komiksovka zatím nemá, Sony ji však vyškrtlo se seznamu plánovaných premiér a existuje tak možnost, že se k ní časem vrátí. Ale těžko říct, jestli v to bude vůbec někdo doufat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace