Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legendární horor Věc se možná dočká pokračování


ikona
Mr. Hlad
john carpentersuburban screamsthe thing
Režisérská legenda hlásí návrat do práce. A naznačuje velké věci.  

Málokdo ovlivnil v posledním půlstoletí hororový žánr tak jako John Carpenter. Režisér Halloweenu, Věci, ale i méně známých pecek jako Šílenství a Vládce temnot, si občas odskočil i do jiného žánru a jeho Útěk z New Yorku je dnes klasika a Starman nebo Neviditelný na útěku ukázali, že si poradí i bez hrůzy. Jenže posledních dvacet let se víceméně fláká. V roce 2010 natočil sice horor The Ward, jinak ovšem sedí doma, užívá si, že má peníze z remaků svých filmů a dělá muziku. Jenže to se možná změní. 

Carpenter se teď totiž potkal po letech s Keithem Davidem, který si zahrál v jeho Věci. A vzhledem k tomu, že před pár dny se někdo zeptal na pokračování téhle jeho klasiky s nejednoznačným koncem a Carpenter odpověděl něco v tom smyslu, že se snad něco chystá, ale nesmí nic říct, můžeme asi začít teoretizovat, co by to mohlo být…

Dobrá zpráva navíc je, že Carpenter se k režírování evidentně vrátit chce, v Praze totiž točil projekt Suburban Screams. I když ono to s tím točením bylo trochu složitější, Carpenter totiž prý všechno zvládl doma z obýváku a na place vůbec nebyl. O co půjde, zatím nevíme, ale podle všeho to bude seriálová hororová antologie. V každém případě doufáme, že ho ta práce zase chytne a že to s filmem ještě alespoň jednou zkusí. A kdyby to mělo být u pokračování Věci, vůbec bychom se nezlobili. 

---

Vytáhni v hospodě: Carpenter točil svou novinku z obýváku, není však první, kdo při režírování vůbec nebyl na place. Wes Anderson si u Fantastického pana lišáka nechával posílat od animátorů materiály a dával pak svému štábu instrukce přes telefon nebo mail.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace