Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mission: Impossible jen tak neskončí


ikona
Spooner
Christopher McQuarrieMission: Impossibletom cruise
Blížící se combo Mission: Impossible asi nebude velkolepým finále série, jak se čekalo.  

Ještě měsíc nás dělí od premiéry jednoho z nejočekávanějších filmů roku, Mission: Impossible Odplata - První část. Ethan Hunt a jeho parta se zde vydají na svojí doposud nejosudovější misi, která bude rozdělena na dvě velkolepé části. Christopher McQuarrie bude zřejmě opět servírovat bravurně natočené akční hody a poctivou porci filmařiny, která v době až zbytečných digitálních kejklí zahřeje u srdíčka, a Tom Cruise si opět připíše nejeden šílený kaskadérský kousek. Bude z toho komerční megahit jako v případě druhého Top Gunu? To se nechme překvapit. Dlouhou dobu se pak zdálo, že právě sedmý a následný osmý díl budou velkolepým finále úspěšné franšízy a Tom Cruise si dá po šedesátce malinko pohov. Jenže jak se zdá, tak s touto variantou se ani moc nepočítalo.

Christopher McQuarrie totiž v nejnovějším rozhovoru sdělil, že následující dva díly nemožné mise rozhodně nebyly koncipovány jako konec značky a už nyní má tvůrce velkou porci nápadů na devátý díl. Samozřejmě neřekl nic o tom, zda se v něm počítá i s Ethanem Huntem, nebo Tom Cruise předá pomyslnou pochodeň někomu jinému. To je však přeci jen dost nepravděpodobné, jelikož bez Ethana Hunta a Cruisových kousků už se tato série takřka neobejde.

Do oficiálního odklepnutí devítky je asi ještě daleko a stoprocentně jistá samozřejmě není ani účast McQuarrieho. Vzhledem k očekávanému úspěchu a režisérově aktuální formě by ale asi u Paramountu byli na hlavu, kdyby měnili vítězný tým. Pokud jste tedy doufali, že nás za rok čeká v Mission: Impossible osudové finále, nejspíš si můžete nechat zajít chuť. Něco mi ale říká, že v tomto případě asi pokračování značky vůbec nikomu nevadí.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace