Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #722 o Netflixu a Zaklínači


ikona
do_Od
Chris HemswortduelMelissa McCarthyNetflixvíkendový výplachZaklínač
Kdo si zahraje v páté řadě Stranger Things a jaká camea byla vystrižena z Flashe? 

Obyčejný výplach

Alternativní verze týdne

Flash konečně dorazil do kin a moc velká sláva to není. O tržbách si ještě přečtete, nutno však říct, že očekávání byla úplně jinde, a to i co se týče kritického a diváckého přijetí. Každopádně teď se režisér Andy Muschietti rozpovídal o alternativních verzích filmu. Tak například mělo dojít taky na camea Lyndy Carter (Wonder Woman), Marlona Branda (Jor-El) nebo Cesara Romera (Joker), na které však nezbyl čas, zejména se ale po oznámení restartu DCEU musel upravovat konec. A protože na spoilery je moc brzo, můžete si o tom více přečíst tady

Záběry z natáčení týdne

Netflix má za sebou čerstvě akcičku TUDUM, kde odhalil kupu nových trailerů a exkluzivních informací, takže se dnešní výplach bude skládat převážně z nich. A začneme hned něčím pro fandy Zacka Snydera, konečně tady totiž máme celkem solidní pohled do zákulisí jeho epické sci-fi Rebel Moon. Přiznám se, docela mě to zajímá, jenom nevím, jestli ty zpomalovačky fakt byly potřeba i tady. 

Rozhovor týdne

Osobně si myslím, že fakt nemusíme mít podcast o všem, a už vůbec není třeba, aby se o něj pokoušel každý, kdo má doma mikrofon. Realita se mnou bohužel nesouhlasí viz. výsledky letošní ankety o nejlepší český podcast roku. Každopádně kdo to určitě dělá dobře, je bývalý Lex Luthor Michael Rosenbaum, který si teď do studia pozval svého kamaráda Jamese Gunna a vznikla z toho jedna z nejzajímavějších dvouhodinovek, jaké jsem za poslední dobu slyšel, takže doporučuji.

 

Bitka týdne 

Pro spoustu fanoušků bude třetí řada seriálového Zaklínače ta poslední čistě z toho důvodu, že už mají postavu spojenou s Henrym Cavillem a on jediný byl tím, co je u doposud ne moc věrné adaptace drželo. Liam Hemsworth promine, ale vstoupil zkrátka do předem prohraného boje. No a když už jsme u těch bojů, vypadá to, že třetí řada minimálně jeden takový efektivní jako byl v první řadě nabídne, ať má Cavill alespoň hezkou rozlučku.

Casting týdne

Netflix využil svého eventu TUDUM k propagaci nejen horkých novinek a věcí, kterých se dočkáme ještě v letošním roce, ale i těch, které dorazí až za rok, rok a půl, možná ještě déle. Třeba jako pátá řada Stranger Things, ke které se nyní připojila jedna známá posila.

Monstra týdne

Seriál The Last of Us od HBO vládl sociálním sítím zejména zkraje roku, s blížícími se cenami Emmy ale pochopitelně kabelovka chce projekt připomínat, aby mohl sklidit co největší počet sošek. A tak teď na YouTube vyšlo video, jak vlastně probíhal proces tvorby Clickerů.

Kampaň týdne

Seriál The Boys od Amazonu má dlouhodobě jeden z nejlepších marketingů v popkultuře, pokud nevěříte, stačí se kouknout na jejich twitterový profil. Každopádně nyní se tvůrci připomněli novým videem, ve kterém fanoušky připravují na blížící se proces s Homelanderem. 

Odpovědi týdne

Chris Hemsworth si vytvořil pár profilů a začal v tradičním okénku od GQ reagovat na nejzajímavější otázky, na které všude možné narazil. A vzniklo z toho překvapivě informativní video, kde se o australském herci dozvíte pár nových informací. 

Utrpení týdne

Nemáte rádi Melissu McCarthy a chtěli jste ji odjakživa vidět trpět? Tak teď máte konečně šanci. Navíc je to i celkem vtipné.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, který z dalších představených Spider-Manů vás v novém animáku bavil nejvíc. A je to asi poprvé, co se ankety zúčastnil 1 (!) člověk. Naštěstí to vyhrál ten opravdu nejlepší, totiž Spider-Punk.

Dneska se snad zapojíte v hojnějším počtu. Zajímalo by mě totiž, jestli hodláte dát třetí řadě Zaklínače ještě alespoň šanci, nebo už vás seriál kompletně přestal zajímat a začínáte vyhlížet další hru od CD Projektu, případně v budoucnu jinou adaptaci. Své ANO (dám šanci) a NE (nedám) pište do předmětu, v textu pak rozepište důvody.

Za týden zdar. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace