Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hugh Grant to zkusí s hororem


ikona
Mr. Hlad
a 24heretichugh grant
Hugh Grant jako zloduch pořádně přitvrdí 

Před pár lety Hugh Grant oznámil, že chce skončit s herectvím. Důvodem bylo, že mu chodí neustále nabídky na romantické komedie a on měl pocit, že v jeho věku je už trošku nepatřičné v nich hrát takové role, v jakých by ho ráda viděla studia. Pak se ale něco změnilo. Guy Ritchie si ho vytáhl do propadáku Krycí jméno U.N.C.L.E., a protože tenhle režisér bývá svým hercům věrný, Grant se objevil i v jeho dalších kouscích. Vedle toho si vystřihl i zloducha ve dvojce hitu Paddington a postupně se stal specialistou na role úlisných záporáků, kteří jsou často spíš k smíchu. Jenže teď asi nebudou. 

Grant by se totiž mohl objevit v hororu Heretic, který vzniká pro společnost A24, kde se nikdy nebáli dělat věci trošku jinak. A často to vedlo k zajímavým výsledkům, jako třeba u oscarovky Všechno, všude, najednou, nebo u hororů Slunovrat, Děsivé dědictví a Čarodějnice. Takže i tentokrát jsme zvědaví, co pro nás kutí. 

Heretic by se měl točit okolo dvou mladých žen, které věří v boha a jejich víru a nejspíš i touhu žít otestuje excentrický stárnoucí muž, jenž je naláká k sobě domů a začne s nimi hrát hodně divnou a nebezpečnou hru na kočku a na myš. Kam to povede, zatím nevíme, ale scénář napsali tvůrci Tichého místa Scott Beck a Bryan Woods, takže by to skutečně mohlo být zajímavé. 

---

Vytáhni v hospodě: Hughu Grantovi se jednou dostal na stůl scénář k filmu Jerry Maguire, což ho překvapilo. A tak volal svému agentovi, co se stalo, že mu nabízejí takhle dobrý materiál, když mu obvykle chodí srágory. A ten mu odpověděl, že došlo k chybě a scénář měl dostat Tom Cruise, ne Grant. A tak musel u srágor ještě chvíli zůstat.   

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace