Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jedenácté Rychle a zběsile dorazí za dva roky


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonfast and furiousfast xlouis leterriervin diesel
Auta a rodina pojedenácté 

Přiznává se to vlastně docela těžko, ale jo, desátý díl ságy Rychle a zběsile jsme si vlastně užili. Ne že by byl nějak zásadně jiný, i přes změnu režiséra jsme dostali stejně blboučkou podívanou jako v posledních pár filmech, ale zkrátka to bylo nečekaně fajn. Možná za to mohla nízká očekávání, s chutí režírující Louis Leterrier, nečekaně zábavný Jason Momoa jako záporák nebo fakt, že Vin Diesel se celou dobu drží stranou od ostatních herců a postav. A tak si to zbytek party může nepokrytě užívat a nenechat se svazovat jeho pokusy o seriózní herectví a snahou nepůsobit jako kapitální blb (ani jedno z toho se mu nedaří). 

Po nepovedené devítce jsme zkrátka dostali fajn blockbusterový výplach a studiu se evidentně taky líbil, protože už o pár dní později jsme se dozvěděli, že nafasujeme nejen jedenáctku, ale rovnou i dvanáctku a vzhledem k tomu že Diesel se usmířil s Dwaynem Johnsonem, tak se i jeho Luke Hobbs dočká sólovky. Rychle a zběsile tu tedy s námi ještě chvilku bude. 

A jedenáctka dorazí už za dva roky. Diesel teď potvrdil, že on a jeho rodina budou tůrovat auta a porušovat fyzikální zákony 4. dubna 2025 a opět na ně má zpoza kamery dohlížet Leterrier. Ten tak dostane šanci natočit další film komplet, minule musel naskočit do rozjetého vlaku po Justinu Linovi, tak uvidíme, jestli se to něčím projeví. V každém případě pokud se nebude pouštět do žádných experimentů, nechá prostor Momoovi a povede se mu Diesela odklidit někam stranou jako teď, mohlo by to být minimálně stejné jako desítka. Jestli to stačí, to už si musí každý promyslet sám. 

---

Vytáhni v hospodě: Po odchodu Justina Lina muselo studio rychle sehnat nového režiséra. Před Leterrierem oslovili Jamese Wana i F. Gary Graye, kteří už měli se sérií zkušenosti, ale ti byli vytížení jinými projekty. Nemohl ani David Leitch, jenž točil Hobbse a Shawa. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace