Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #721 o Spider-Manovi a Megan Fox


ikona
Mr. Hlad
across the spider-versejawsjohn carpentermarvelmortal kombatspider-manvíkendový výplach
Co dělá hororový klasik John Carpenter? Má Megan Fox ráda Diablo? A co jste mohli přehlédnout v novém Spider-Manovi?  

Vlastně už letní výplach

Aukce týdne
Pokud máte hromadu peněz a nevíte co s nimi, tak si na konec měsíce nic neplánujte. 28. až 30. června totiž proběhne aukce, na které si můžete pořídit monstrum z Věci, kostýmy ze Star Wars nebo Batpod. A je toho mnohem víc

Diablo týdne
Herní série Diablo mě nikdy moc nebavila, ale rozhodně se podepíšu pod to, že jde o obří fenomén. A tak není divu, že aktuální čtvrtý díl má i pořádně našlapanou kampaň, do které se zapojila i Megan Fox. 

Legenda týdne
John Carpenter už filmy netočí. Sám před lety řekl, že se cítí vyhořelý, a tak skládá muziku, koncertuje a poskytuje práva na svoje díla, aby je mohl někdo remakovat. A dostává za to dobře zaplaceno. Přeci jenom ale asi chce něco tvořit a nemusí to být hned filmy. Carpenter se vrhl do světa her a jeho Toxic Commando vypadá na solidní masakr. 

Lego týdne
Vlastně moc nevím, jak se v Česku chytli Mupeti, ale za mořem jsou rozhodně tihle maňásci slavnější než Dwayne Johnson. A svoje Lego by si tak možná zasloužili. 

Rvačky týdne
Na podzim vyjde nový herní Mortal Kombat a druhý filmový už se chystá. Asi nebude vycházet z nové hry, která je do velké míry restart, ale třeba z ní něco okouká, takže se mrkněte na první upoutávky se záběry ze hry. Vypadá to dobře. 

Deset vteřin týdne
Francouzská spojka je klasika, ale asi se shodneme na tom, že to je film, který by děti vidět neměly a že hlavní hrdina je do velké míry odporný člověk. Gene Hackman ho zahrál tak dobře, že za to dostal Oscara a jeho Pepek Doyle je rasista, sexista, alkoholik a hovado. Rasista je však už o dost menší, protože se ukázalo, že Francouzská spojka je minimálně na iTunes a kanálu Criterion ochuzená o deset vteřin, během nichž Pepek mluví ne úplně hezky o černoších. Problém je, že se na to přišlo po půl roce a teď se řeší nejen jestli jsou tyhle úpravy správné (nejsou a lze to řešit třeba varováním před filmem, že se tu používají rasistické výrazy), ale hlavně, že se o onom vystřihnutí nikde neinformovalo a přišlo se na to vlastně náhodou. Uvidíme, jak se k tomu postaví Disney, který film teď vlastní. Já mám doma naštěstí oba filmy pořád na DVD. 

Druhé lego týdne
Tak Mupety jsme si probrali a i když vypadá jejich divadlo pěkně, pořádný chlap si radši koupí třeba… třeba Čelisti! Tohle fakt vypadá hodně dobře a počítám, že KarelR už v pokoji hledá místo, kam by loď se třemi hrdiny a žraločím Brucem mohl dát

Easter eggy týdne
Tohle video bylo nevyhnutelné. Nebo nějaké podobné. Dvojka animovaného Spider-Mana je tak moc narvaná nápady a odkazy, že se v tom vyzná jen totální komiksový nerd. A i když si my čas od času natočíme MarvelZone, tohle je nad naše síly. Naštěstí je internet plný povolanějších lidí. A jo, víme, že podobné video bylo už minule, ale ve Spideym je toho tolik, že si dáme repete. A samozřejmě bacha na spoilery. 

Nekampaň týdne
Hayao Miyazaki brzy pošle do kin svůj nový film How Do You Live? A vy máte možná pocit, že vám utekly nějaké upoutávky. Neutekly. Studio Ghibli a producent Toshio Suzuki si totiž řekli, že k filmu žádnou kampaň dělat nebudou. Že to tak dělali vždycky, nebaví je to a že hollywoodské filmy mají tolik trailerů, že když si je člověk pustí všechny, vlastně mu vykecají celý film. A že to prostě zkusí obráceně. Uvidíme, jestli se jim to vyplatí V Japonsku má How Do You Live? premiéru příští týden. 

Duel týdne
Minule se vás do_od ptal, který z čerstvě ukončených seriálů vám bude nejvíc chybět. Vyhrál Ted Lasso, za ním se umístil Boj o moc a na konci Barry. 

Dnes by se podíváme na Spider-Verse a zajímalo by nás, který ze Spider-Manů představených ve filmu vás bavil nejvíc. Jména pište do předmětu, v textu důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace