Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude prequel Dannyho parťáků?


ikona
do_Od
BarbieDannyho parťáciJay RoachMargot RobbieremakeRyan Gosling
Margot Robbie a Ryan Gosling budou krást. 

Už za pár týdnů by měla oficiálně začít produkce na dříve oznámeném prequelu Dannyho parťáků pod studiem Warner Bros., jež zatím nemá jméno, ale zato disponuje dvěma známými tvářemi. Co víc, obě letos uvidíme společně na plátně ve filmu Barbie. No a teď už o snímku s Margot Robbie a Ryanem Goslingem víme i pár příběhových detailů. A ano, tvůrci řešili i to, jestli nebude divné mít oba herce znovu pohromadě tak krátce po jejich letošním blockbusteru, a nakonec se rozhodli, že je jejich chemie až příliš dobrá na to, aby to odmítli.

Chystaná heistová komedie se tedy údajně bude odehrávat v 60. letech a její dění nás tentokrát zavede do Evropy, konkrétně do Monte Carla v průběhu monacké grand prix. Režisér Jay Roach pak snímek popisuje jako staromódní příběh o lásce převlečený do lupičského filmu. K samotné krádeži pak dojde na luxusní soukromé jachtě jednoho zámožného magnáta.

Kromě toho, že si má film do nějaké míry „půjčovat“ i z originálu z roku 1960, pak Roach ještě cituje Hitchcockovy snímky Pochybná žena a Chyťte zloděje jako inspirace. Na papíře to tedy nezní úplně marně a nejspíš chápeme, o co se tvůrci budou snažit, nicméně uvidíme, jak se režisérovi povedeného Trumba a ještě lepšího Nástupce, ovšem taky komedií Fotr je lotr a hrozivého remaku francouzské klasiky Blbec k večeři povede naložit s tímto námětem. Frančíza jako taková už je miliardová, nedávný ženský reboot nicméně studiové ambice nenaplnil, Roach tak bude taky trochu pod tlakem, aby jeho film uspěl výrazně líp.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace