Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Dungeons & Dragons chystají akční komedii


ikona
Mr. Hlad
dungeons and dragonskenneth branaghmaydayryan reynolds
Akční komedie s hodně překvapivým obsazením 

Smrtonosná zbraň, Tango a Cash, Křižovatka smrti a podobné filmy stojí do velké míry na tom, jak moc funguje chemie mezi hlavními představiteli. V žánru buddy movie může povedená dvojice udělat z průměrného filmu skvělý a špatná ho může poslat do zapomnění. Ryan Reynolds se už sice začíná herecky okoukávat a někomu až zajídat, ovšem pořád platí, že pokud potřebujete akční komedii a v ní někoho, kdo umí nejen tu akci, ale zvládne i hláškování, voláte jemu. A rozhodně ne někomu, jako je Kenneth Branagh. Tedy až doposud. 

Právě Ryan Reynolds a Kenneth Branagh si totiž zahrají hlavní role v akční komedii Mayday a nás nenapadá moc divnějších kombinací. Snad jen kdyby se před kamerou sešli dejme tomu Joaquin Phoenix a Kevin Hart nebo tak něco. Ale na druhou stranu ta kombinace není nezajímavá. 

O čem by Mayday mělo být, zatím nevíme, protože krom samotného žánru nikdo z tvůrců nic neprozradil, ale jisté je, že režii i scénář obstarají Jonathan Goldstein a John Francis Daley, kteří letos poslali do kina zatraceně povedenou fantasy Dungeons & Dragons: Čest zlodějů. Děsí nás snad jen to, že jejich novinka vzniká pro Apple Original Films, kde se nedávno povedlo nádherně podělat Ghosted, které pracovalo s podobnými proprietami. Snad to tedy tentokrát bude lepší. A ideálně o dost. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace