Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Oppenheimer míří do IMAXu


ikona
Spooner
christopher nolanOppenheimer
Očekávaná novinka Christophera Nolana dorazí do českého IMAXu v té nejlepší kvalitě! 

Už 21. července nás čeká v kinech poměrně netradiční bitva. Ve stejný den totiž vtrhnou do kin dva velké a ambiciózní bijáky léta, rozjuchaná Barbie a zejména Oppenheimer Christophera Nolana. A jelikož příběh otce atomové bomby není na první dobrou zrovna kasovní jistotou, snaží se studio filmové fanoušky přesvědčit, že právě Oppenheimer bude onou událostí, kterou prostě musíme vidět v kině. A daří se jim na jedničku. Nové promo se proto zaměřuje na Nolanovu velkou zálibu, natáčení pro IMAX. Video je pak nejen reklamou na samotný formát a populární kina, ale hlavně ukazuje, že Nolan své hrátky s tímto formátem pozvedl opět na jinou úroveň, zejména kvůli černobílé stylizaci. 

Oppenheimer se tak dočká mimo jiné i speciálních, a značně exkluzivních, 70 mm IMAX projekcí, které se budou promítat pouze na 30 místech na světě. 25 z nich je v Severní Americe, tři se ocitají ve Velké Británii, jedna v Austrálii… a poslední kopie zamíří do Česka do pražské Flóry! A to už je zatraceně velký důvod, proč na novinku Christophera Nolana zajít v té nejlepší možné kvalitě do kina.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace