Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Flashe se chystá do Gothamu


ikona
Mr. Hlad
andy muschiettibatmandcflashitthe brave and the bold
Dali byste si batmanovskou komiksovku od režiséra Flashe a To?  

Režisér Andy Muschietti se dostal do první hollywoodské ligy díky úspěšnému hororu To a za pár dní pošle do světa svého Flashe. Velkolepou komiksovku, která uzavře jednu éru DC. Bude se tu cestovat časem, alternativními vesmíry, kamarádit se s hned několika Batmany… na to, že je to konec a že všechny ty události reálně k ničemu nepovedou, je to docela ambiciózní. Ale vypadá to, že minimálně James Gunn odcházel z kina docela spokojený.. 

Nový velký šéf filmového DC už Flashe viděl, odcházel z něj spokojený a rád by Muschiettiho u sebe ve stáji udržel. I kdyby to mělo být úplně jiným projektem.  Na stůl mu podle všeho položil nabídku natočit The Brave and Bold, hodně ambiciózní komiksovku ze světa Batmana, která o Batmanovi zase až tak moc nebude. Jejím hrdinou je totiž Batmanův desetiletý syn Damien, jehož vychovávali jako nezastavitelného zabijáka, takže i když mu ještě ani nezačala puberta, je s ním docela dost práce. Vraždění mu totiž nedělá problém a přeučit se na klaďáka bude docela dřina. 

Podle všeho bychom se měli dočkat i dalších netopýřích superehrdinů a dorazit by mělo víc členů tzv. Batfamily a třeba i ten samotný Batman, ale teď můžeme jen teoretizovat, kam se to celé posune. Zatím totiž nabídku Gunn, DC ani samotný Muschietti oficiálně nepotvrdili, tak se snad brzy dozvíme víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace