Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Thor mezi Transformery a návrat Krotitelů duchů


ikona
Mr. Hlad
chris hemswortheli rothghostbustersna obzoruscarlett johanssonsharksthanksgivingtransformersxavier gens
Proč se Autoboti mlátí s Decepticony? Kolik lidí vykosí Eli Roth? A proč byste neměli plavat v Seině?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V romantické komedii Jak přežít svého muže bude Jana Bernášková řešit, jaké to je být svobodnou matkou a nezbláznit se z toho. Liam Neeson se bude v Cold Storage muset poprat s únikem nebezpečného viru. 

Eli Roth se po letech vrací k projektu Thanksgiving, poctě brutálním slasherům z osmdesátých let. Během Dne díkuvzdání se bude zabíjet. Kathryn Newton si v Lisa Frankenstein zahraje dívku, která omylem oživí mrtvolu. A rozhodne se z ní udělat dokonalého přítele. 

Režisér prvního Hitmana Xavier Gens vypustí v hororu Sharks žraloky do Seiny, když se v Paříži běží triatlonový závod. V pokračování nových Krotitelů duchů by se mohli vrátit staří nepřátelé a podíváme se nejspíš i do slavné hasičárny. 

Emilia Jones z oscarovky CODA si v dramatu Winner zahraje mladou ženu, která nastoupila k letectvu a začala pracovat pro NSA. A změnilo jí to život. V thrilleru Compulsion Neila Marshalla budou dvě krásky zabíjet na Maltě. 

V animáku Transformers One se podíváme na Cybertron a zjistíme, proč se nemůžou vystát Megatron a Optimus Prime. A dabovat budou Chris Hemsworth nebo Scarlett Johansson. V MaXXXine se na scénu vrací hrdinka hororu X, která míří do Los Angeles, aby se konečně stala hvězdou. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace