Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Odvážná Vaiana se vrátí s Rockem a zajímavým režisérem


ikona
Mr. Hlad
disneydwayne johnsonhamiltonmoana
You are welcome! 

Se slávou a úspěchem to může být v Hollywoodu někdy hodně rychlé. Dwayne Johnson je pořád jednou z největších hvězd současnosti, ale jeho posledních pár filmů nemělo zdaleka takový úspěch, jak nejspíš čekal. Po nepovedeném a komerčně slabším Black Adamovi se tak vrací do série Rychle a zběsile a stihl oznámit, že se objeví i v hrané verzi disneyovky Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa. Ta je stará terpve sedm let, ale v kinech slavila sakra velký úspěch a navíc překopat ji do hrané podoby by nemuselo být extra složité. To dobrodružství by prostě mohlo fungovat i v hrané podobě. 

A Dwayne Johnson se v ní objeví. Minimálně to pár týdnů zpátky oznámil ve videu a asi doufá, že se povede zopakovat úspěch animáku a on si zase připíše megahit. Šance jsou u hrané adaptace animované disneyovky vždycky velké. A teď se k projektu dostal i vcelku zajímavý, i když nečekaný režisér. 

Odvážnou Vaianu bude točit Thomas Kail. Neznáte? U Disneyho si ho už vyzkoušeli a odvedl podle všeho dobrou práci. Stojí za povedenou biografickou minisérií Fosse/Verdonová, především však režíroval extrémně úspěšný a populární muzikál Hamilton i jeho záznam pro Disney+. Doma má mimochodem tři ceny Emmy. Jako filmař tedy není extra vyzkoušený, rozhodně nám ale přijde jako zajímavější volba než dejme tomu Rob Marshall. Uvidíme, jak mu to půjde s Dwaynem Johnsonem a obřími zpívajícími kraby. 

---

Vytáhni v hospodě: Hlavní hrdinka se v Americe jmenuje Moana, v Evropě Vaiana. Může za to fakt, že na starém kontinentě je Moana registrovaná značka pro něco jiného než pro animovanou princeznu. V Itálii navíc řešili, že jméno hlavní hrdinky by někomu mohlo evokovat tamní pornohvězdu Moanu Pozzi. Vaina je bezpečnější. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace