Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se i třetího Vyproštění?


ikona
do_Od
Chris HemsworthExtractionJoe RussoNetflixSam HargraveVyproštění
Sejde se tenhle tvůrčí tým nad jednou sérií i potřetí? 

Ačkoliv do premiéry dvojky Vyproštění stále ještě zbývá pár dní, režisér a bývalý kaskadér Sam Hargrave už celkem sebevědomě naznačil, že by série mohla na Netflixu v budoucnu pokračovat. Uvedl to v novém díle podcastu Post-Credit, kde ovšem zdůraznil, že vše bude záviset na tom, jak diváci (nikoli nutně kritici) přijmou druhý snímek.

V prvním filmu se hlavní hrdina Tyler Rake vydal do akce zachraňovat syna zločineckého bosse, a přestože to s ním na konci nevypadalo moc dobře, závěrečná scéna naznačila, že by se ostřílený drsňák s vyřezanou tváří Chrise Hemswortha mohl vrátit. Tak se už za dva týdny stane ve filmu znovu režírovaném a psaném dvojkou Hargrave a Joe Russo, přičemž první jmenovaný nyní prohlásil, že se na trojce už pomalu pracuje. Údajně to nemá být spoiler, ale Tyler Rake zkrátka neřekne v chystaném pokračování nutně své poslední slovo.

No a podobně na tom je i sám Hemsworth. Ten by se totiž do role australského žoldáka v klidu vrátil, a to navzdory jeho nedávnému oznámení, že si hodlá vzít od hraní menší pauzu, aby strávil více času s rodinou. Hemsworth musí být primárně rád, že má mimo Thora ještě nějakou funkční franšízu, u níž ještě navíc naplno vytěží svoji fyzičku. Jinými slovy pokud se nestane něco fakt špatného, třetí Vyproštění s Hemsworthem a spol. definitivně vznikne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace