Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Temného rytíře


ikona
Mr. Hlad
batmanchristian balechristopher nolandark knightheath ledgerkino aeropopkulturní milníkytemný rytíř
Přijďte do Aera na komiksovou klasiku 

V rámci Popkulturních milníků podle MovieZone pro vás máme s kinem Aero další lahůdku. I když v tomhle případě hrozí riziko, že film jste v kinech už viděli. Temný rytíř není tak starý a vzhledem k tomu, že v kinech utržil miliardu, je dost slušná šance, že jste tvůrcům nasypali do kasičky i vy. Na druhou stranu pokud ano, tak asi moc dobře víte, že tenhle film si kino zatraceně zaslouží. 

Nolanova výprava do Gothamu dala světu jednoho z nejlepších filmových záporáků všech dob. Heath Ledger, který se nedožil premiéry, si toho Oscara za ztvárnění Jokera bez debat zasloužil. Jeho terorizování Gothamu i Bruce Waynea bylo mnohem realističtější než to, co do té doby komiksovky předváděly a Christopher Nolan spolu s Ledgerem a Christianem Balem právě s Temným rytířem pomohli dostat superhrdinské filmy do první ligy. 

Brilantní scénář, skvělé herecké výkony, strhující tempo a realismus udělaly z Temného rytíře klasiku a jeden z nejdůležitějších žánrových filmů vůbec. Vy si ho teď můžete připomenout na velkém plátně. Promítat budeme tradičně v kině Aero už v pondělí 5. června ve 20:30 a lístky můžete kupovat tady.

A nezapomeňte, že v brněnké Scale vás čeká Bláznivá střelaSkálaKomando a Protivný sprostý holky

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace