Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem a o kom bude nový film Quentina Tarantina?


ikona
Mr. Hlad
quentin tarantinothe movie critic
Tarantino se hodlá rozloučit ve stylu sedmdesátých let 

Když před pár lety Quentin Tarantino oznámil, že plánuje režírovat maximálně deset filmů, tak nějak nad tím svět mávl rukou, protože času na ten desátý bylo dost. Ale najednou je rok 2023 a hollywoodská legenda a autor Pulp Fiction, Nespoutaného Djanga nebo Hanebných panchartů začíná plánovat rozlučku. A konečně už víme, o čem bude. Nebo spíš o kom. 

Už před nějakou dobou Tarantino naznačil, že jeho režisérská rozlučka The Movie Critic se má odehrávat v sedmdesátých letech a mluvilo se o tom, že hlavní hrdinkou by měla být slavná kritička Pauline Keal. Nakonec je ale pravda jen ta první část. Do sedmdesátých let se podíváme, děj se však bude točit okolo někoho úplně jiného. 

Hrdinou nové tarantinovky bude tehdy skutečně píšící filmový kritik, jemuž bylo něco přes třicet a jeho články vycházely v erotických časopisech. Zaměřoval se ale hlavně na hollywoodské snímky a psal o nich hodně drsně a cynicky. Podle Tarantina byl tenhle chlapík, který zemřel před čtyřicítkou, neskutečně vtipný a často šel hodně za hranu. Jeho styl prý připomínal Howarda Sterna (jestli jste neviděli Soukromé neřesti, napravte to) nebo hrdinu Taxikáře Travise Bicklea, kdyby začal psát recenze. 

Kdy film uvidíme, zatím není jasné, Tarantino teprve začíná s pre-produkcí a pomalinku vybírá herce. Teď loví nějakého třicátníka a ideálně Američana, protože prý nechce, aby roli hrál Brit či Australan a musel se učit americký přízvuk. Máte nějaké tipy? 

---

Vytáhni v hospodě: I když Tarantino po The Movie Critic skončí jako režisér, nehodlá přestat pracovat. Chystá psát knihy, divadelní hry a dokonce uvažuje i o tom, že natočí televizní seriál. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (10)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace