Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #719 o Spider-Manovi a hrách


ikona
Mr. Hlad
alone in the darkdiablopeter pavíkspider-manvíkendový výplachwill smith
Bude oscarová režisérka hrát Diablo? Jak vypadá nový herní Spider-Man? A v čem si budete moci zahrát za Willa Smithe?  

Poslední květnový výplach

Hithit týdne
Pár let starý King Skate byl hodně fajn dokument i pro lidi, kteří na prkně nikdy pořádně nestáli. A vy teď můžete pomoci na svět filmu, který má podobné ambice, jen vymění skateboard za kolo. Dokument o legendě MTB Michalovi Marošim můžete podpořit na Hithitu. A nebude to zdaleka jen o něm

Diablo týdne
Dneska to bude hodně o hrách a začínáme návratem jedné klasiky. Legendární herní série Diablo je s námi už čtvrt století a teď se chystá čtyřka. Já za sebe řeknu, že ani tu hrát nebudu, ale to vás asi ani v nejmenším nezajímá. Určitě míň než to, že za nový trailer je zodpovědná oscarová Chloe Zhao. 

Spider-Man týdne
Vedle čtvrtého Diabla se chystá i druhý herní Spider-Man a toho asi hrát budu, i když počítám, že vás nezajímá ani to. Teď se objevily první herní záběry a možná si mohli tvůrci dát víc záležet, ale pokud si dvojka udrží kvality jedničky, asi to zase bude pecka. A navíc tu nově vykouknul záporák Kraven. 

Druhý Spider-Man týdne
Do kin se blíží dvojka animovaného Spider-Mana a je potřeba dát o ní světu vědět, aby se chodilo do kina. Což znamená, že Spidey teď bude všude. A dva z nich, Miles Morales a Spider-Man2099, se podívají do herního Fortnite. 

Will Smith týdne
Pokud Will Smith nefackuje na Oscarech Chrise Rocka, tak se asi trochu nudí. Nebo od něj dává Hollywood ruce pryč. A nebo nevím, ale každopádně si udělal prostor v diáři na to, aby se objevil v akční hře Undawn. A takhle to bude vypadat. 

Horor týdne
Vrací se ještě jedna herní legenda. Série Alone in the Dark byla hodně slavná v devadesátých letech, pak ale zmizela a teď se vrací v nové podobě. A má celkem ambice zaujmout. Minimálně tím, že se v tomhle hororu objeví David Harbor a Jodie Comer. 

Třetí Spider-Man týdne
A ještě jednou Spidey a znovu Across the Spider-Verse, tentokrát tu máme lego trailer. Což mě vede k myšlence, že by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby se ve filmu plném spider-manovských hrdinů jeden z lega objevil. A když ne a vy byste z toho byli smutní, tak si tohle pusťte víckrát. 

Dokument týdne
Peter Pavlík, střihač Králů videa a režisér filmu Ouca, který evidentně hnul žlučí spoustě lidí přesvědčených o tom, že COVID-19 je chřipečka a že v očkování jsou čipy, díky kterým se z nich stanou homosexuálové nebo tak něco, natočil další kousek. Tentokrát snad nikoho štvát nebude, i když pomoc Ukrajině je v některých kruzích považovaná za vlastizradu. Ale #RimavskaPomahaUkrajine, kterou spolu s ním režírovala Katarína Smaczna, rozhodně stojí za pozornost. Už jen proto, aby člověk zjistil, jak to chodí v malém městě, kde se potkalo pár lidí ochotných udělat něco pro druhé. 

Whisky týdne
Pamatujete si, jak Bill Murray ve Ztraceno v překladu Sofie Coppoly točil v Japonsku reklamu na whisky Suntory? Tak ta teď slaví sto let a Sofia Coppola se do Japonska k Suntory vrací. Jen u toho není Bill Murray, ale Keanu Reeves. 

Duel týdne
Minule jsme po vás chtěli, abyste nastřelili příběh pro další Rychle a zběsile. A nedrželi jste se zkrátka. Transformers, závody na invalidních vozících, heist ve vesmíru (v autech samozřejmě), Dom z alternativní reality… něco z toho v té jedenáctce bude, to se vsadím

Dnes bychom chtěli vědět, jaký loňský film jste nestihli v kinech a zpětně vás to strašně štve. Názvy pište do předmětů a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace