Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Wes Anderson zase dojal kritiky


ikona
do_Od
Asteroid CityCannes 2023první reakceScarlett JohanssonWes Anderson
Wes Anderson přivezl do Cannes svoji novinku Asteroid City. No a zjevně ani tentokrát nezaváhal. 

Wes Anderson netočí žánrové filmy, on sám představuje specifický žánr, který buď milujete, nebo vás naopak moc nezajímá. Teď se každopádně slavný filmař po několika letech vrátil do Cannes, aby zde uvedl svoji novinku Asteroid City se Scarlett Johansson, Tomem Hanksem, Bryanem Cranstonem, Adrienem Brodym a řadou dalších. No a podle prvních reakcí je to opět velká paráda.

Na Rottenech v době psaní svítí 86 % pozitivních recenzí a průměrné skóre 8,2/10. Co by za to dal Indiana Jones. Každopádně Anderson se prý vůbec nezměnil, veškeré aspekty, které jeho filmy dělají, inu, jeho filmy, jsou tady opět ve vrcholné míře přítomny. Přesto se však díky netradičnímu tématu, fantastické audiovizuální stránce a rafinovanému příběhu jedná o jeden z jeho nejlepších filmů doposud.

Pro jeho fanoušky se pak dokonce jedná o film, který stojí za to vidět v kině vícekrát. Nicméně našlo se i pár jedinců, kteří už jsou pověstným stylem režiséra maličko přejedeni. Ti píší, že je film až příliš zahleděný sám do sebe, a že nádherný vizuál a skvělí herci nejsou k ničemu, když film nedokáže diváka vtáhnout a upoutat. Nakonec se prý jedná o snímek, který nadchne spíš zapálené příznivce Andersona, ale už ne tak ty, kteří se s jehou tvorbou seznamují třeba poprvé. Snímek u nás vstupuje do kin přesně za měsíc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace