Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá se spin-offy Rychle a zběsile?


ikona
Spooner
michelle rodriguezrychle a zběsilevin diesel
V rychlých a zběsilých autech se asi jen tak jezdit nepřestane. 

Desítka Rychle a zběsile před pár dny vtrhla do kin, a i když z toho miliardová sláva nebude a blockbuster bude mít asi co dělat, aby zaplatil svůj přepálený rozpočet okolo 300 mega, o značku je pořád zájem. Série si po nudné devítce aspoň malinko napravila reputaci a ve střetnutí Diesel vs. Momoa je poměrně neškodnou akční blbinou. Rychlá a zběsilá sága se pak sice pomalu chýlí ke konci, ale franšíza nám ani v následujících letech sbohem nedá. Pořád jsou totiž ve hře případné spin-offy, i když je o nich poslední dobou podezřelé ticho. 

Týmovka Hobbse a Shawa sice zaznamenala v kinech úspěch, sequel je ovšem v nedohlednu a na spekulovaném ženském spin-offu s Michelle Rodriguez a spol. se taky pracuje několik let bez větších pokroků. A nyní už víme proč. Vin Diesel totiž přiznal, že nejdřív chce dotáhnout do konce hlavní ságu a až pak se věnovat dalším projektům z oblíbeného autařského světa. Jenže to se může ještě pěkně protáhnout. Jak už totiž asi moc dobře víte, Diesel během premiéry desítky prohlásil, že původní zakončení série bude nejspíš delší ještě o jeden díl a místo v jedenáctce se s Torettovou rodinou rozloučíme až v dvanáctém zářezu. 

Ten ale teoreticky přijde nejdříve v roce 2027, takže je dost pravděpodobné, že spin-offy dorazí až na sklonku této dekády. Jestli tedy o ně bude vůbec zájem. Kolem ženského spin-offu se pak motalo několik scenáristů, ale nikdo neví, jestli po nich něco zůstalo a sama Michelle Rodriguez prohlásila, že zatím není vůbec jisté, že se v projektu objeví. Jen ten Rock se Stathamem by mohli se svou star-power dokopat to pokračování do kin o něco dřív. Zajímal by vás ale ženský spin-off vůbec, nebo už budete rádi, až bude tahle akční blbina u konce?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace