Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Gladiátor mění hereckou hvězdu


ikona
Mr. Hlad
barry keoghandenzel washingtonFred Hechingergladiatorpaul mescalridley scott
Barry Keoghan je ze hry. Kdo ho nahradí?  

Ještě pár let zpátky jsme se vždycky pousmáli, když začal Ridley Scott mluvit o sequelu Gladiátora. Úplně jsme si nedovedli představit, že se dočkáme pokračování, když Russell Crowe umřel v Koloseu, ale Scott to evidentně myslel vážně a už na druhém díle poctivě pracuje. A vůbec k tomu Crowa nepotřebuje. 

Druhý Gladiátor se má odehrávat pár let po jedničce a točit se má kolem Lucia. V prvním filmu to byl malý vnuk císaře Marca Aurelia a velký fanda hlavního hrdiny. Teď bude starší, zahraje si ho Paul Mescal a jak moc se bude řezat v aréně a jak moc řešit politiku, asi napoví až trailery. V každém případě mu s tím pomůže docela hvězdná herecká sestava. Už nějakou dobu víme, že se z jedničky vrátí Connie Nielsen a Ridley Scott zlákal třeba i Denzela Washingtona. A že císaře Getu, hlavního záporáka, si měl zahrát Barry Keoghan, Joker z posledního Batmana a jedna z hvězd Víl z Inisherinu. Jenže to nedopadlo. 

Keoghan má plný diář, a tak je potřeba najít náhradníka. Smlouva sice ještě není podepsaná, ale vypadá to, že císařskou roli by po něm mohl převzít Fred Hechinger, který se objevil v seriálovém hitu Bílý lotos a ještě letos ho uvidíme v komiksovce Lovec Kraven. Pokud tedy kývne na Gladiátora, bude mít kariéru sakra dobře rozjetou. Scott navíc zlákal ke spolupráci i dalšího veterána z prvního filmu Dereka Jacobiho a dorazí třeba i izraelská hvězda Lior Raz ze seriálové Faudy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace