Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zemřel filmový Punisher a hvězda Říma Ray Stevenson


ikona
Mr. Hlad
black sailsdexterking arthurpunisherray stevensonripromethor
Charismatický pracant a specialista na filmové drsňáky nás opustil 

Psát článek o úmrtí herce, kterému ještě nebylo ani šedesát, je vždycky tak trochu divné. Ale život je někdy svině a každému to prostě počítá jinak. V osmapadesáti letech zemřel Ray Stevenson, herec, jenž měl ke skutečné hvězdě možná trochu dál, ale kdekoliv se objevil, tam odvedl sakra dobrou práci a zanechal skvělý dojem.

Ať už měl za úkol předvádět svoje herecké schopnosti, nebo prostě působit zlověstně a děsivě, což mu taky nikdy nedělalo problém. 

Stevensona nejspíš většina z nás poprvé zaznamenala ve velkolepém seriálu HBO Řím, kde si zahrál charismatického likvidátora Tita Pulla. Od té doby pendloval mezi malou obrazovkou a kinem. Jeho pokus dostat se do první ligy s komiksovkou Kat: Válečná zóna úplně nevyšel, ale mohli jste ho vidět v Králi Artušovi, kterého natočil Antoine Fuqua, Třech mušketýrech Paula W.S. Andersona, ve dvojce G.I. Joe se porval s Dwaynem Johnsonem a nedávno si užil záporáka v indickém megahitu RRR. Nejvíc si ho však asi budete pamatovat z prvních tří dílů Thora, kde si zahrál kámoše hlavního hrdiny Volstagga. 

V televizi pak po Římu zazářil jako krutý mafián v Dexterovi nebo v pirátské pecce Pod černou vlajkou, kde si zahrál Černovouse. A ještě letos bychom ho měli vidět jako záporáka v seriálu ze světa Star Wars Ahsoka. Filmů a seriálů, které nám ho budou ještě pořádně dlouho připomínat jeho talent a charisma, po sobě tedy zanechal hodně. Zemřel čtyři dny před svými devětapadesátými narozeninami v Itálii při natáčení akčního filmu Cassino in Ischia

Zdroj: Deadline.com

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace