Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Viggo Mortensen a Al Pacino proti mafii


ikona
Mr. Hlad
al pacinodavid mametjohn travoltashia labeoufviggo mortensen
Pacino, Mortensen, LaBeouf... máte zájem?  

David Mamet není možná jméno, které by se v Hollywoodu skloňovalo extra často, rozhodně by však mělo. Mamet je především autor divadelních her, ale občas si odskočí i sem, aby napsal nějaký scénář nebo natočil film, z něhož se časem stane klasika. Pomáhal na svět Neúplatným, Roninovi, Vrtěti psem a hlavně stojí za scénářem i divadelní hrou Konkurenti, kde se sešly hvězdy jako Al Pacino, Kevin Spacey, Alec Baldwin nebo Jack Lemmon. 

Teď se Mamet jako scenárista a režisér hodlá ujmout projektu, který je sakra zajímavý nejen svou zápletkou, ale i luxusním obsazením. Jeho novinka sice ještě nemá název, víme však, že se bude odehrávat v roce 1963 v Chicagu, kde právě probíhá proces s nejmocnějšími mafiány v Americe. A jeden z nich se rozhodne nechat zavraždit prezidenta Kennedyho. 

No a kdo u toho bude? Mametovi se povedlo zlákat opravdovou hereckou elitu. Al Pacino, Viggo Mortensen, Shia LaBeouf nebo John Travolta, který by si po dlouhé době zasloužil nějakou pořádnou roli, jsou zatraceně zajímavé úlovky. Mamet jako režisér navíc natočil třeba velmi solidní Pravidla boje, kde ukázal, že si s žánrem konspiračních thrillerů poradí nejen jako scenárista, takže jsme dost zvědaví na to, co vypustí do světa. Natáčení by mělo začít v září. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace