Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #718 o Top Gunu a Hvězdných válkách


ikona
Mr. Hlad
mortal kombatnicolas cagestar warstop gunvíkendový výplach
Jak by vypadal Top Gun ve světě Star Wars? Se kterým autem se vyblbnul režisér Vyproštění? A děsí vás Nicolas Cage?  

Jarní výplach

Zavíračka týdne
Fandové Star Wars jsou magoři, ale těch největších je podle všeho o dost méně, než u Disneyho počítali. Před nedávnem otevřeli v zábavním parku Epcot na Floridě Galactic Starcruiser, obří hotel, který nabízí nejen ubytování ve stylu Hvězdných válek, ale v podstatě několikadenní show. Vypadalo to skvěle. A nejlevnější lístky stály pět tisíc dolarů. Cena šla sice časem dolů, ale i tak se ukázalo, že takhle drahou srandu si i ti největší fandové nechají rádi ujít. A v září se se tak Galactic Starcruiser bude zavírat. Takže pokud jste šetřili a chystali se na návštěvu, měli byste si pospíšit. 

Horor týdne
V hororové hře Dead by Daylight si můžete zahrát za spoustu hororových ikon včetně Freddyho, Ghostface nebo Demogorgona ze Stranger Things, teď ale přichází opravdový kalibr. Do hry míří Nicolas Cage!

Hra týdne
Už brzy se snad pořádně rozjede natáčení dvojky filmového Mortal Kombatu, ale čile k světu se má i herní série, která se vrací se svým novým dílem. A půjde o restart. Jestli se to promítne i do filmu, zatím nikdo neprozradil, ale na druhou stranu ať už to dopadne jakkoliv, snad se dočkáme pořádné herní mlátičky. První trailer naznačuje, že krví se šetřit nebude ani tentokrát. 

RIP týdne
Devadesát let je krásný věk. Zvlášť pro někoho, kdo se živil filmovou akcí a život před i za kamerou si často hodně užíval. Rick Dalton, legendární hvězda seriálu The Bounty Law nebo trilogie The Fireman, nás opustil v tomhle požehnaném věku. Třeba o něm Quentin Tarantino jednou natočí film

Reklama týdne
Pamatujete si na BMW filmy s Clivem Owenem, které točili John Woo nebo Tony Scott? Před pár lety jsme se takhle dočkali lehkého oživení tohohle konceptu stylových reklam s kraťasem od Neilla Blomkampa a teď dostal šanci Sam Hargrave, tvůrce Vyproštění s Chrisem Hemsworthem. A docela se rozjel. 

Punisher týdne
Málokterá komiksová postava má takovou smůlu. Punisher se dočkal čtyř adaptací, ta s Lundgrenem šla rovnou na video, ta od Thomase Janea byla nakonec nudné PG-13, což ho pořád evidentně štve, ta s Rayem Stevensonem stála jednoduše za prd, i když to bylo eRko a seriál s Jonem Bertnhalem se nestihl rozjet tak, jak by si zasloužil. Ale když se Jane a Bernthal potkají na střelnici, člověk má pocit, že by to klidně mohli rozjet znovu. 

Pivo týdne
Asi jste zaznamenali, že Orlando Bloom kývl na spoluprací se Starpramenem. Chuť a kvality českého piva teď neřešme (osobně jsem toho názoru, že pít se dá všechno a jsou situace, kdy si člověk nemůže vybírat), ale tahle reklama je celkem fajn. 

Trailer týdne
Návrat Jediho slaví čtyřicet let a kdybych tu psal něco o jeho přetrvávajících kvalitách, byla by to ztráta času pro mě i pro vás. Jestliže ale máte problém prodat tyhle staré a nejlepší Star Wars nové generaci, třeba vám s tím pomůže moderně střižená upoutávka. 

Top Gun týdne
Tom Cruise se vloni vrátil do kokpitu stíhačky, zachránil kinaře a donutil prakticky každého diváka přemýšlet, jestli by nestálo za to vykašlat se na práci v kanclu a nepřihlásit se k letectvu. Málokomu to asi vyšlo, ale fandů si Cruise nadělal dost. A ti teď dělají trailery na Top Gun ve světě Star Wars

Duel týdne
V minulém Výplachu jsme se ptali, jestli byste raději viděli Jamese Gunna u Marvelu, nebo u DC. Těsně to vyhrálo DC, tak snad se mu tam bude dařit. 

Dnes se podíváme na Rychle a zběsile. Desítka je v kinech, Vin Diesel slibuje další dva díly a my bychom chtěli vědět, jakou další šílenost podle vás tahle série předvede. Měli jsme tu ponorky, formule v Londýně i tanky na dálnici, takže fantazii se evidentně meze nekladou. Své tipy napište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (17)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace