Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Super Mario Bros. a Cival na pivu s Petrem Zelenkou


ikona
Mr. Hlad
bob hoskinsdennis hoppermodelářmoviezone live speciálna pivu s civalempetr zelenkasamotářisuper mario bros
První hollywodský pokus instalatéra od Nintenda a rozhovor s domácí režisérskou a scenáristickou superstar 

Páteční videa a podcasty samozřejmě nevynecháme ani dnes a tentokrát na vás čeká hodně zajímavá kombinace. Máme tu totiž rozhovor s jedním z největších a nejzajímavějších domácích filmařů vůbec a vedle toho film, který se stal legendou tím, jak moc špatný byl od okamžiku, kdy někoho napadlo začít ho točit. Začněme ale tím povedeným. 

Cival pozval na pivo Petra Zelenku a hodinu si povídali o všem možném. A asi vás nepřekvapí, že režisér Knoflíkářů, scenárista Samotářů, autor filmů jako Karamazovi nebo Rok ďábla má co říct. Držitel šesti českých lvů se rozpovídá o svých filmech, ale i o dílech ostatních tvůrců, poodhalí, jak to chodí v branži v Česku a naznačí, co chystá. Jako vždycky najdete Na pivu s Civalem na Youtube a audioverze na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Pořad pak můžete ohodnotit i na CSFD

No a pak tu máme druhou stranu mince. Vzhledem k tomu, že kina po celém světě válcuje animák Super Mario Bros. ve filmu, rozhodli jsme se podívat na první hollywoodský pokus přenést slavného instalatéra od Nintenda na stříbrné plátno v roce 1993 v propadáku Super Mario Bros. Pokus, který neskončil příliš šťastně, rozhodně ale stojí za to poslechnout si, co všechno se během natáčení podělalo. Protože toho bylo mnohem víc, než si vůbec dovedete představit. 

MovieZone Live Speciál o Super Mario Bros. Najdete na Youtube a audio na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Ohodnotit nás můžete na CSFD a pokud byste nás chtěli podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Herohero. Předplatitelé mají přednost při pokládání dotazů do MZ Live a naše videa dostávají s několikadenním předstihem. 

Pusťte si i naše další videa: 

MovieZone Live #201

MovieZone Live Speciál: Hon na ponorku

MovieZone vs. Ridley Scott

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace