Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se filmové Zeldy?


ikona
do_Od
adaptacehraNintendoSuper Mario Bros. ve filmuThe Legend of Zelda
Tvůrci herního hitu The Legend of Zelda: Tears of Kingdom naznačují, že by filmová adaptace mohla být na spadnutí. 

Nový filmový Super Mario od studia Illumination a Nintenda se v kinech rozjel až k 1,2 miliardám dolarů, a to ještě pořád není konečná. Kromě dvojky, která samozřejmě do pár let přijde, si tak nyní herní fanoušci asi správně pokládají otázku, co dalšího by Nintendo mohlo chtít adaptovat. A nemusíte být zrovna raketoví inženýři, ani hardcore hráči, aby vás jako první napadla legendární Zelda.

Slavná herní fantasy série se v těchto dnech dočkala pokračování s The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, jehož se za první tři dny prodalo 10 milionů kopií. To jsou naprosto fenomenální prodeje, které znamenají jediné – Zelda obrovsky táhne. V podstatě by tak Nintendo bylo samo proti sobě, kdyby se nyní nepokusilo na zádech úspěchu animovaného Maria přijít s filmovou adaptací příběhu, v němž protagonista Link zachraňuje nejen titulní princeznu Zeldu, ale občas i celou říši.

K možnosti adaptování jejich hry se teď vyjádřili i producenti a tvůrci Eiji Aonuma a Hidemaro Fujibayashi, kteří vcelku pochopitelně uvedli, že by o něco takového samozřejmě měli velký zájem, ale že to momentálně není jenom na nich, ale i na hlasu fanoušků. Podporu nicméně vyjádřil i tvůrce Maria Šigeru Mijamoto. V zásadě jsou tedy všichni pro, takže je jenom otázkou času, než Zelda začne drtit nejen konzolové prodeje, ale i kina.

Co vy, brali byste tuhle adaptaci a případně jaký konkrétní příběh byste chtěli vidět?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace