Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Desáté Rychle a zběsile je divokou a směšnou jízdou


ikona
Spooner
brie larsonjason momoaLouis Leterrierprvní reakcerychle a zběsilevin diesel
Zábavný výplach, nebo ještě větší blbost než posledně? 

Ano, už nadešel opět ten čas, kdy se budou v kině popírat základní fyzikální zákony a do toho se budou plácat tradiční kecy o rodině. Desítka Rychle a zběsile vtrhne do kin již ve čtvrtek a Vin Diesel opět slibuje opulentní blockbusterovou jízdu, z níž si údajně sedli v Universalu tak moc na zadek, že plánované zakončení autařské ságy možná nepřijde v jedenáctém, ale až dvanáctém díle. Ano, uff. I nejskalnější fanoušci si totiž začínají všímat, že tato značka je už značně vyčpělá a devítce se lidé na internetu smáli ještě dlouho po premiéře. Nabídne tedy jubilejní díl návrat k popcornové zábavě, nebo se kleslo ještě níže?

Hodnocení na Rottenech pro jistotu zatím není, ohlasy novinářů na Twitteru jsou ovšem značně rozporuplné, stoprocentní chválu ale asi nikde nenajdete. Podle spokojenějších diváků se jedná o divokou a nabušenou podívanou, která ve velkolepé a zručně natočené akci dokáže zabavit a naservírovat výplachovou zábavu. Jen je tato řemeslná stránka vyvažována velkým množstvím neohrabaných prvků a tradiční stupiditou. Jenže hloupý scénář podle kladných reakcí k této sérii patří a evidentně si dokázali lidé nové Rychle a zběsile užít i tak.

Jiní ovšem nesouhlasí a považují naopak desítku za zdaleka nejhorší díl, jenž navíc zklamává i v akci, která poprvé svou přepáleností nedokáže překonat předešlý díl. Jestli se ovšem na některé pozitivní stránce téměř všichni shodují, tak je to Jason Momoa. Ten si údajně coby záporák krade veškerý prostor pro sebe, je správně přehnaný a dodává i sympatický prvek černého humoru. Právě on je údajně jednou z věcí, která udělá fandům radost. Co ovšem u příznivců značky vyvolá diskuze, je samotný konec, který se prý nebude líbit každému a je prozatím nejvíce šokující v celé sérii. Tak uvidíme, jakou blbinu si pro nás Diesel a spol. tentokrát připravili. My se pořád spíše bojíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace