Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rychle a zběsile 10: Final Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Ok, tak tych pat minut aby som sa dozvedel o com je cely film vydrzim ... snad :D
868187
Ok, tak tych pat minut aby som sa dozvedel o com je cely film vydrzim ... snad *:D*
0 0
reagovat
reaguje na: jackb
Dal bych to do spoiler tagu.

A propos, McQ to vychytal, že pustil ven pouze teaser M:I 7. Za par hodin vyjde regulérní trailer a nedivil bych se, kdyby bylo naznačeno, že některé postavy zemřou. Jestli ano nebo ne se diváci dozví až za rok, neboť M:I 8 je téměř natočena. 
868136
Dal bych to do spoiler tagu. A propos, McQ to vychytal, že pustil ven pouze teaser M:I 7. Za par hodin vyjde regulérní trailer a nedivil bych se, kdyby bylo naznačeno, že některé postavy zemřou. Jestli ano nebo ne se diváci dozví až za rok, neboť M:I 8 je téměř natočena. 
868133
1 0
reagovat
reaguje na: Polux
S toho co se píše to opravdu končí tak, že jsou všichni v bezvýchodné situaci nebo zdánlivě mrtví (s vyjímkou linky s tou scénou co se šoupla před titulky) a diváci mají být napnutí 2 roky co a jak (což samozřejmě ztratí na efektu až se bude herci promenádovat na place). Jinak z toho co jsem zaznamenal, tak ta potitulkovka všechny docela nadchnula a jen kvůli ní se na film těší o dost víc (já se tam řadím taky8))

Podle mě už i causal publikum ví jak to v sérii chodí (tj. každý je něčí příbuzný, ikdyž vidíme mrtvolu, tak nikdo není mrtvý atd.):D. Každopádně tenhle "twist" je docela fajn (ikdyž ho série už použila) a jen doufám, že film ho dokáže udržet až do toho momentu a ne že to bude zcela očividný. Navíc by mohl vést k dost dobrý bitce v 11.
868133
S toho co se píše to opravdu končí tak, [spoiler]že jsou všichni v bezvýchodné situaci nebo zdánlivě mrtví (s vyjímkou linky s tou scénou co se šoupla před titulky)[/spoiler] a diváci mají být napnutí 2 roky co a jak (což samozřejmě ztratí na efektu až se bude herci promenádovat na place). Jinak z toho co jsem zaznamenal, tak ta potitulkovka všechny docela nadchnula a jen kvůli ní se na film těší o dost víc (já se tam řadím taky*8)*) Podle mě už i causal publikum ví jak to v sérii chodí (tj. každý je něčí příbuzný, ikdyž vidíme mrtvolu, tak nikdo není mrtvý atd.)*:D*. Každopádně tenhle "twist" je docela fajn (ikdyž ho série už použila) a jen doufám, že film ho dokáže udržet až do toho momentu a ne že to bude zcela očividný. Navíc by mohl vést k dost dobrý bitce v 11.
868108
1 0
reagují: ovmartin23
reagovat
reaguje na: gonzo
Fakt jsem tomu věřil, až na poslední větu :D
868121
Fakt jsem tomu věřil, až na poslední větu *:D*
868064
0 0
reagovat
reaguje na: jackb
No právě, tím jsem chtěl právě říct, že pro causal testovací publikum to může být "šokující", ale fanoušci značky tyhle střípky z produkce už dávno znají a je to pro ně business as usual:D. S tím hodně otevřeným koncem bych se vůbec nedivil, na těch zkušebkách to prý plno lidí vůbec nepochopilo. Nicméně trailery tuhle skutečnost vůbec neakcentují, aby na to lidi předem připravili, což je podezřelé. Buď to následně upravili a ve filmu už to nepůsobí tak wtf, nebo doufají, že to v potitulkovce "přebije" Johnson a všechno bude odpuštěno. Nebo to mají už totálně na háku, no:D.    
868108
No právě, tím jsem chtěl právě říct, že pro causal testovací publikum to může být "šokující", ale fanoušci značky tyhle střípky z produkce už dávno znají a je to pro ně business as usual*:D*. S tím hodně otevřeným koncem bych se vůbec nedivil, na těch zkušebkách to prý plno lidí vůbec nepochopilo. Nicméně trailery tuhle skutečnost vůbec neakcentují, aby na to lidi předem připravili, což je podezřelé. Buď to následně upravili a ve filmu už to nepůsobí tak wtf, nebo doufají, že to v potitulkovce "přebije" [spoiler]Johnson[/spoiler] a všechno bude odpuštěno. Nebo to mají už totálně na háku, no*:D*.    
868104
1 0
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: Polux
Aha, tak to v tom filmu je, jenom se to šouplo před titulky a dotočila ta nová potitulkovka. Jinak šokují pro ně bude asi to, že to prostě v půlce utnou a ten film nemá konec (poslední záběr filmu by dokonce v tom traileru měl být). V předchozích verzích ale byl odhalen jeden příbuzenský vztah mezi dvouma postavama a ten teďka prý chybí a s tím se pojí to, že minimálně jeden "šokující" twist zatím nepropálili.
868104
Aha, tak to v tom filmu je, jenom se to šouplo před titulky a dotočila ta nová potitulkovka. Jinak šokují pro ně bude asi to, že to prostě v půlce utnou a ten film nemá konec ([spoiler]poslední záběr filmu by dokonce v tom traileru měl být[/spoiler]). V předchozích verzích ale byl odhalen jeden příbuzenský vztah mezi dvouma postavama a ten teďka prý chybí a s tím se pojí to, že minimálně jeden "šokující" twist zatím nepropálili.
868072
1 0
reagují: Polux
reagovat
Nice! ... A na film už koukat nemusím :+:D
868099
Nice! ... A na film už koukat nemusím *:+**:D*
1 0
reagovat
reaguje na: gonzo
robíš si prdel, že?! lebo tu človek už fakt si nie je istý ničím :D
868076
robíš si prdel, že?! lebo tu človek už fakt si nie je istý ničím *:D*
868064
3 0
reagovat
reaguje na: jackb
Tak to netuším, vycházel jsem z těch drbů o testovačkách a následných přetáčkách, ale pokud vím, tak nic konkrétního neprosáklo, jen že by na konci něco "šokujícího" být mělo. Na druhou stranu v sérii, ve které se oživují mrtvoly, střídají strany a odhalují se příbuzenské vztahy jako v regulérní soap opeře je otázka, co si kdo z těch, kteří to už fakt viděli, představuje pod pojmem "šokující", že:D. Aby to nebylo celou dobu jen o tom, že se na pár sekund měla na plátně ukázat Gadot (kterou následně vyměnili za Johnsona:D).      
868072
Tak to netuším, vycházel jsem z těch drbů o testovačkách a následných přetáčkách, ale pokud vím, tak nic konkrétního neprosáklo, jen že by na konci něco "šokujícího" být mělo. Na druhou stranu v sérii, ve které se oživují mrtvoly, střídají strany a odhalují se příbuzenské vztahy jako v regulérní soap opeře je otázka, co si kdo z těch, kteří to už fakt viděli, představuje pod pojmem "šokující", že*:D*. Aby to nebylo celou dobu jen o tom, že se [spoiler]na pár sekund měla na plátně ukázat Gadot (kterou následně vyměnili za Johnsona*:D*)[/spoiler].      
868058
0 0
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: gonzo
:D 
868065
*:D* 
868064
1 0
reagovat
reaguje na: jackb
Momoova postava.. je ve skutečnosti Brian (Paul Walker) po plastické operaci. Vin Diesel chtěl Briana do filmu vrátit, ale full CGI double by vyčerpal rozpočet a nemohli by si pak dovolit účast Brie Larson. Už tak kvůli ní museli odmítnout Dwaynea Johnsona, protože nezbyly prachy. 
868064
Momoova postava.. [spoiler]je ve skutečnosti Brian (Paul Walker) po plastické operaci. Vin Diesel chtěl Briana do filmu vrátit, ale full CGI double by vyčerpal rozpočet a nemohli by si pak dovolit účast Brie Larson. Už tak kvůli ní museli odmítnout Dwaynea Johnsona, protože nezbyly prachy. [/spoiler]
868058
10 -1
reagovat
Na mě Momoa nějak strašně nepůsobí, skroo se mi zdá, že může patřit k tomu lepšímu či zajímavějšímu na filmu... (ovšem laťka je dost nízko, takže... :D)
868062
Na mě Momoa nějak strašně nepůsobí, skroo se mi zdá, že může patřit k tomu lepšímu či zajímavějšímu na filmu... (ovšem laťka je dost nízko, takže... *:D*)
3 -1
reagovat
reaguje na: Polux
Jde napsat co ten plot twist má být? Internetem už lítá vlastně všechno co v tom filmu bude a tak mě zajímá jak se to liší.

Jinak jsou asi zoufalí, že pár dní před premiérou vypustěj tohle, kde je snad opravdu všechno kromě potitulkové scény. Na druhou stranu trailery na osmičku a devítku taky propálily všechny zvraty, návraty atd. už v trailerech, takže vlastně žádná změna.
868058
Jde napsat co ten plot twist má být? Internetem už lítá vlastně všechno co v tom filmu bude a tak mě zajímá jak se to liší. Jinak jsou asi zoufalí, že pár dní před premiérou vypustěj tohle, kde je snad opravdu všechno kromě potitulkové scény. Na druhou stranu trailery na osmičku a devítku taky propálily všechny zvraty, návraty atd. už v trailerech, takže vlastně žádná změna.
868055
2 0
reagují: Polux, gonzo
reagovat
Mám takový nepříjemný pocit, že věta "po tomhle pětiminutovém traileru jsem už viděl úplně celý film kromě závěrečných titulků" tady bude platit více než kdekoliv jinde. Skoro se až divím, že v něm nepropálili i ten "šokující" plot twist na konci, který prý několikrát předělávali.

Je vidět, že Universal a Diesel si jsou vědomi, že jim jde o všechno (aby ne s tím šíleně přepáleným budgetem:D) a jdou do boje se vším, co mají po ruce (kromě nostalgie toho moc není:D). Jediné v co mohu doufat je, že to bude tak blbé, až to bude zábavné.  
868055
Mám takový nepříjemný pocit, že věta "po tomhle pětiminutovém traileru jsem už viděl úplně celý film kromě závěrečných titulků" tady bude platit více než kdekoliv jinde. Skoro se až divím, že v něm nepropálili i ten "šokující" plot twist na konci, který prý několikrát předělávali. Je vidět, že Universal a Diesel si jsou vědomi, že jim jde o všechno (aby ne s tím šíleně přepáleným budgetem*:D*) a jdou do boje se vším, co mají po ruce (kromě nostalgie toho moc není*:D*). Jediné v co mohu doufat je, že to bude tak blbé, až to bude zábavné.  
3 0
reagují: jackb
reagovat
Komplet vyspoilovany akcni sceny :))
868051
Komplet vyspoilovany akcni sceny *:))*
4 0
reagovat
Mě spíš zajímají tržby proti tomu velkému rozpočtu. A také by mě zajímalo jestli se projeví špatné hodnocení devátého dílu. U té série bych spíš zmenšoval rozpočet a né naopak. Ale chápu že ti herci si vezmou velký kus.
868039
Mě spíš zajímají tržby proti tomu velkému rozpočtu. A také by mě zajímalo jestli se projeví špatné hodnocení devátého dílu. U té série bych spíš zmenšoval rozpočet a né naopak. Ale chápu že ti herci si vezmou velký kus.
1 0
reagovat
stále odrazuje, stále odrazuje
momoa na malinu
těším se na srovnání Římu zde a v M:I
868036
stále odrazuje, stále odrazuje momoa na malinu těším se na srovnání Římu zde a v M:I
4 0
reagovat
reaguje na: HAL
Tak uz se jdi vyspat, to je nebezpečný 
868035
Tak uz se jdi vyspat, to je nebezpečný 
868034
3 0
reagovat
Já už jsem tři dny skoro nespal, takže můj úsudek možná není úplně v pořádku, ale ten Momoa mě tu vlastně začíná i bavit. Pochopil v čem hraje, a svůj projev tomu přizpůsobil.

Jinak mám pocit že v marketingovém oddělení tam začínají být trochu zoufalí, jak tady ukazují už snad všechny velké atrakce co v tom filmu budou.
868034
Já už jsem tři dny skoro nespal, takže můj úsudek možná není úplně v pořádku, ale ten Momoa mě tu vlastně začíná i bavit. Pochopil v čem hraje, a svůj projev tomu přizpůsobil. Jinak mám pocit že v marketingovém oddělení tam začínají být trochu zoufalí, jak tady ukazují už snad všechny velké atrakce co v tom filmu budou.
7 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Já moc teda nevidím, v čem by se ten trailer měl lišit od těch předchozích
868031
Já moc teda nevidím, v čem by se ten trailer měl lišit od těch předchozích
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se