Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Je to venku! Kazma chystá do kin finální celovečerák


ikona
k0C0UR
kazmaonemanshow
Naplní Kazma česká kina? 

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek, je český internetový producent, influencer a moderátor, píše se na Wikipedii. A platí to i za poslední měsíce, ba i roky, kdy se nad touhle (zejména mezi teenagery) populární internetovou celebritou zavřela voda.

Teď je jasné, proč se tak stalo. Ve výhledu kinopremiér na UFD se totiž objevila položka ONEMANSHOW - The Movie, což všem sjížděčům internetových videí naznačuje jediné: že onen nedořečený finální kousek se zakopaným automobilem uzří světlo světa až v celovečerním formátu na plátnech českých kin.

 

Kdy se tak stane? Už letos o prázdninách, přesně 17. srpna. Film nebude režírovat Markus Krug, jeden ze spolutvůrců Kazmova obřího virálního a mediálního úspěchu, jehož cesty se s Kazmou před pár lety rozešly - o novém režijním či produkčním supervizorovi se v zákulisí čile šušká, ale Kazma oficiálně nic neprozradil ani nepotvrdil.

 

Kazmův celovečerák bude každopádně distribuovat společnost Bontonfilm, která se trpělivě snaží budovat svoje portfolio českých hitů a například letos uvedla Děti Nagana, loni se solidním diváckým ohlasem poslala do kin BANGER. a předloni kasovně triumfovala s Prvokem – a nepochybně doufá, že by Kazmovo někdejší renomé mohlo přinést taky víc jak 600 tisíc diváků. Přesun internetového fenoménu na plátna je ale dost ošemetnou disciplínou, stačí se podívat na rozpaky okolo dokumentu Nejsledovanější nebo děsivost první ukázky na Cool Girl!. A určitě nejde jen mrknout třeba na skoro třičtvrtě milionu diváků loňského Vyšehradu a být si jistý podobně velkým zájmem v kinosálech.

Kazmova armáda fanoušků je ale velmi početná a jeho tajnosnubnost na přelomu dekády vždy na masy fungovala, tak uvidíme, jak moc se zvládne v kinech přiblížit sledovanosti asi nejúspěšnějšího videa české internetového historie, v němž Kazma převezl tvůrce Prostřeno a jen na Streamu si připsal víc jak pět milionů views.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace