Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo patří mezi adepty na nového Supermana?


ikona
Spooner
dcjames gunnNicholas Houltsuperman
James Gunn hledá nového Clarka Kenta, Lois Lane i Lexe Luthora. 

Režisér James Gunn momentálně sbírá zejména diváckou chválu za své zakončení Strážců galaxie, díky nimž jsme po delší době konečně dostali povedenou marvelovku. Nyní však pro oblíbeného režiséra definitivně začíná nová etapa u komiksové konkurence. Gunn společně s producentem Peterem Safranem chystá novou kapitolu DC, která nezapočne ničím menším než novým Supermanem. Reboot Superman: Legacy Gunn sám napíše i zrežíruje a na projektu už pilně pracuje. A společně s ostatními už pečlivě vybírá, kdo by se v chystaném komiksovém fláku mohl objevit. Spekuluje se pak díky tomu o mnoha zajímavých jménech.

Nejvíce rušno je samozřejmě okolo nového Muže z oceli. Dlouho se šuškalo, že by Henryho Cavilla mohl nahradit Jacob Elordi ze seriálového hitu Euforie, ten je ovšem podle nejnovějších informací ze hry. Nejblíže ke komiksové legendě má aktuálně David Corenswet z hororu Pearl či seriálů Město patří nám a Hollywood. Zkrátka nepříliš provařená tvář, jež už má ovšem za sebou poměrně zajímavé štace. Dalšími kandidáti pak údajně dlouho byly další dvě nepříliš známá jména – Andrew Richardson (Špionky) a Tom Brittney (seriál Grantchester). U těch už však prý panuje pramalá šance na úspěch a již se s nimi spíše nepočítá. Největším Corenswetovým konkurentem je totiž podle všeho mnohem známější herec, Nicholas Hoult, u něhož je ale situace trochu složitější.

Spekuluje se o něm totiž nejen coby o velkém adeptovi na Clarka Kenta, ale šušká se také, že by mohl nakonec získat roli jeho nemesis Lexe Luthora. Internetové zdroje se v jeho případě dosti rozchází. Nicméně by se po nedávném smutnění z toho, že mu o vlásek utekly role v Reevesově Batmanovi a sedmém Mission: Impossible, mohl dostat adekvátní náhrady. Vybírá se ovšem také nová Lois Lane a i zde mají tvůrci velmi zajímavý seznam. O postavu zvídavé novinářky se totiž uchází Rachel Brosnahan z oceňovaného seriálu Úžasná paní Maiselová, Samara Weaving, Phoebe Dynevor z Bridgertonových či Emma Mackey ze Sexuální výchovy. V ani jednom případě by asi Gunn a spol. nešlápli vedle. Tak uvidíme, jaké ze spekulovaných jmen se nakonec objeví před kamerou.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace