Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Gangster De Niro a imaginární kámoši Ryana Reynoldse


ikona
Mr. Hlad
anthony hopkinsimaginary friendsjohn krasinskimads mikkelsenna obzorurobert de niroryan reynoldswicked
Robert De Niro v gangsterské dvojroli, Anthony Hopkins zachraňuje děti a John Krasinski režíruje Ryana Reynoldse 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Jean Reno si v rodinném dobrodružství The Penguin & The Fisherman zahraje rybáře, který se stará o nemocného tučňáka. V dramatu The Piano Lesson budou Samuel L. Jackson a John David Washington řešit složitou rodinnou historii. 

Ve fantasy komedii Imaginary Friends se seznámíte se spoustou zapomenutých imaginárních kámošů a budou u toho i Ryan Reynolds a Matt Damon. Adaptace muzikálu Wicked vám prozradí, co se stalo před Čarodějem ze země Oz. 

Mads Mikkelsen bude v historickém dramatu Bastarden hledat pro svého krále nová území. V gangsterce Wise Guys si Robert De Niro zahraje dvojroli mafiánů, kteří bojovali o to, kdo z nich bude číslo jedna. 

V akční komedii Old Guy si Christoph Waltz zahraje stárnoucího zabijáka, který dostane za úkol vycvičit svého nástupce. V dramatu One Life bude Anthony Hopkins jako Nicholas Winston zachraňovat děti před nacistickým terorem. 

Russell Crowe si v detektivce Sleeping Dogs zahraje bývalého poldu, který porazil Alzheimerovu chorobu a znovu otevírá starý případ. V hororu Witchboard posedne mladou dívku při vyvolávání duchů monstrum. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace