Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #717 o Pánovi prstenů a Strážcích Galaxie


ikona
Mr. Hlad
aliensjeremy rennerlord of the ringsmarvelstrážci galaxievíkendový výplachwes anderson
Jak by vypadala Středozemě podle Wese Andersona? Zašli byste si na muzikál Aliens? A co jste mohli přehlédnout ve Strážcích Galaxie?  

Hutný výplach

Dobré zprávy týdne
Minulý měsíc skončil Jamie Foxx v nemocnici. Nikdo pořádně neví s čím, to si rodina nechala pro sebe a nám do toho nic není, ale podle všeho to bylo dost vážné. Posledních pár dní se však objevovaly různorodé informace o zdravotním stavu držitele Oscara a některé naznačovaly, že situace je hodně zlá. Ale podle všeho není. Jeho dcera Corinne teď napsala, že táta už je doma pár týdnů a daří se mu dobře. 

Muzikál týdne
Muzikály se dělají podle všeho. Spider-Man, dokument o natáčení Čelistí, Návrat do budoucnosti… tak proč ne Vetřelci? A když se do toho nikomu nebude chtít, může nastoupit umělá inteligence. 

Herní trailer týdne
Nintendo vypustilo do světa novou hru ze série The Legend of Zelda a sbírá naprosto nadšené ohlasy. Já ji asi do ruky nikdy nedostanu, protože konzole od téhle japonské společnosti nemám, ale nostalgický trailer rozhodně ocenit umím. 

Další dobré zprávy týdne
A dohromady se dává Jeremy Renner. Ještě před pár měsíci bojoval o život nebo minimálně o to, jestli bude někdy moci stát na vlastních nohou, ale teď už obchází televizní show a maká na tom, aby byl zase ve formě

Song týdne
Jak by řekl vrchní kňoural „sorryjako“. Ale já jsem tohle video dokoukal do konce a mám pocit, že je fér, abych tohle peklo šířil dál. Pokud se vám zvedal kufr z traileru na zrůdně vypadající Cool Girl, napravte si náladu písničkou, ve které zpívá Kateřina Brožová s Annou Šulcovou. A přemýšlejte o tom, jestli je tohle doopravdy svět, ve kterém chceme, aby vyrůstaly naše děti. 

Pán prstenů týdne
Minule jsme tu měli Hvězdné války podle Wese Andersona vytvořené s pomocí umělé inteligence. Dnes u A.I. zůstaneme a opět si dáme i toho Andersona, ale místo Jediů dorazí Hobiti. Líbil by se vám tenhle Pán prstenů

Concept Art týdne
Na některé věci je prostě spolehnutí. Praha je každé ráno zacpaná auty, Vánoce slavíme 24. prosince a když má Vin Diesel nový film, začne slibovat dalšího Riddicka. Jestli Furya někdy fakt vznikne, se neodvážíme hádat. Ale venku je každopádně nový concept art

Easter eggy týdne
Strážci Galaxie jsou potřetí v kinech, divákům i kritikům se líbí a fanoušci Marvelu jsou z nich obvykle nadšení a doufají v lepší zítřky. Až čas ukáže, jestli přijdou, ale zatím si můžete s pomocí těch největších nerdů vyzobat pár věcí, které jste v kině možná přehlédli. 

Klasika týdne
Goonies jsou klasika a jeden z nejslavnějších rodinných a dobrodružných filmů všech dob. Může za to samozřejmě i casting a vzhledem k tomu, že mezi hrdiny je i Ke Huy Quan, který teď vyhrál Oscara, nebo Sean Astin, rozhodně stojí za to podívat se, jakým směrem se ubíraly kariéry jejich kolegů. Je to docela zajímavé. 

Duel týdne
V minulém Výplachu se vás do_od ptal, jestli v probíhající stávce hollywoodských scenáristů stojíte na straně psavců, nebo studií. Složitá otázka, takže odpovědí moc nepřišlo, ale vypadá to, že fandíte scenáristům. 

Dnes by nás po třetích Strážcích Galaxie zajímal jejich tvůrce. Viděli byste Jamese Gunna raději ve službách Marvelu, nebo DC? Napište Marvel nebo DC do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace