Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Henry Cavill a Guy Ritchie chystají záchrannou operaci


ikona
Mr. Hlad
eiza gonzalesguy ritchiehenry cavilljake gyllenhaal
Cavill a Gyllenhaal vyrážejí do akce 

Mám rád, když vidím, že filmaři a herci spolu pracují opakovaně. Mám pak pocit, že si sedli, jsou stejně naladění a ideálně z jejich spolupráce může vzejít něco víc než jen rutinní produkt, protože jim záleží na tom, že točí spolu. Guy Ritchie má v Hollywoodu dost kámošů, kteří mu opakovaně lezou před kameru a vypadá to, že si našel další. 

Jeho novinka sice ještě nemá název, už teď má však zatraceně zajímavé herecké obsazení. Sejdou se v ní totiž Jake Gyllenhaal, Henry Cavill a Eiza Gonzáles. Ten první se letos objevil v Ritchieho válečném dramatu The Covenant, které kvůli zmršené distribuci skoro nikdo v kině neviděl, ale kdo ano, tomu se zatraceně líbilo. Cavill a Gonzáles zase budou k vidění příští rok ve válečné akci The Ministry Of Ungentlemanly Warfare, v níž britská armáda vytvoří komando, jehož úkolem je během druhé světové války útočit na německé cíle hluboko v týlu nepřítele. A se samotným Cavillem se potkal už u Krycí jméno U.N.C.L.E. 

Zatím nepojmenovaná novinka, v níž se ti tři opět sejdou s Ritchiem, se má točit okolo dvou specialistů na záchranné operace. Ti musí společně vymyslet, jak dostat do bezpečí vyjednavačku, která se ocitla v rukách hodně nebezpečných lidí. Ritchie slibuje napínavou akci a zároveň intelekturálně obohacující zážitek (takže to asi nebude rambovské béčko) a natáčení by mělo začít v září. 

---

Vytáhni v hospodě: Guy Ritchie by vám nejspíš rozbil hubu, kdyby na to přišlo. Má černý pás v brazilském jiu-jitsu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace