Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #716 o Strážcích Galaxie a Duně


ikona
do_Od
DunafilmyherciKaren GillanStrážci Galaxievíkendový výplach
Jaké jsou první oběti stávky scenáristů, kdo zapomněl na párovou terapii, a co dělá ve svém volnu Neill Blomkamp? 

Téměř letní výplach

Špatné zprávy týdne

O stávce scenáristů už se tento týden vypsal kolega Imf ve svém newsletteru a v závislosti na její délce o ní budeme jistě ještě mnohokrát informovat. Dnes tedy jen v rychlosti zmíníme, že si stávka už vyžádala své první oběti, kterými jsou například pátá řada Stranger Things, komiksový Blade, nebo filmové Community. Všechny projekty se nyní odkládají do té doby, dokud se zástupci televizí a studií nedohodnou s pisálky na rozumných kompromisech.

Vzpomínky na natáčení týdne

Ne všechny historky z natáčení musí být nutně děsivé, aby si z nich ostatní mohli brát příklad. Občas je fajn si poslechnout i ty vtipné nebo trapné, ty vůbec nejzajimavější jsou ale ty, které přesahují hercům do jejich soukromého života. Jako například teď, když se Karen Gillan svěřila, že jednou musela na párovou terapii přes Zoom dojít v make-upu Nebuly, protože na ni zkrátka zapomněla.

Kamarádi týdne

Jak dobře se znají hvězdy Strážců Galaxie mimo pracovní prostředí? To se teď pokoušeli zjistit lidé z IMDb v rámci propagačního turné. A podle všeho vznikla na place během všech těch let celkem dobrá parta.

Rozbor týdne

První trailer na druhou Dunu nám rozbušil filmová srdíčka způsobem, jaký se jen tak nevidí. V podstatě se tak opakuje hype z jedničky a čekání na premiéru bude sakra dlouhé. Můžete si ho mezitím aspoň zkrátit touhle povedenou detailní analýzou, která odhaluje detaily, jež jste možná prošvihli.

Hračička týdne

Když zrovna Neill Blomkamp netočí zakázkové projekty jako Gran Turismo, hraje si s věcmi typu Unreal Engine. A výsledky své práce se nebojí sdílet i veřejně...

Reklama týdne

Ryan Reynolds má v posledních letech co se podnikání týče celkem dobrý čich. Nedávno tak prodal svoji úspěšnou firmu Mint Mobile za 1,3 miliardy dolarů a teď pro změnu buduje fotbalový tým s britským Wrexhamem. No a sem tam ještě svoje know-how dokáže prodat i v reklamách, jako například teď na psí útulek, kterou spojil s korunovací krále.

Otázky týdne

Will Poulter by se do pár let mohl stát novou hvězdou Marvelu. Nebude to mít ale jednoduché, protože většině lidí přišla jeho role ve třetích Strážcích docela zbytečná. Navíc je řadě lidí dodnes mírně nesympatický, takže toho přesvědčování z jeho strany, že na to má, bude asi potřeba trochu víc. Pro začátek tady je ale video, ve kterém se o něm aspoň dozvíte nějaké "základy".

 

Herní trapas týdne

Obvykle do výplachu putují věci, které ve zkratce ukazují, jak jsou hry super. Dneska sem ale dám příklad toho, jak hry můžou být taky obřím zklamáním, a to zejména, když vyjdou na nějaké platformě s tragickou optimalizací a plné šílených bugů. Jenom pozor na spoilery...

Druzí kámoši týdne

No a k přátelským vztahům se vrátíme ještě v následujícím videu. Ben Affleck a Matt Damon jsou nejen skvělí herci a prvotřídní scenáristé, zároveň jsou i velkými přáteli. A teď společně usedli, aby se maličko rozkecali o svých kariérách.

Duel týdne

Minule se vás kolega Hlad ptal, jakou komedii od Frat Packu máte nejradši. Nejčastěji padala Vybíjená, za kterou se na vás asi nikdo zlobit nebude.

Dneska je to vcelku jednoduché. Stávka scenáristů je velké téma, a mě zajímá, jestli tedy stojíte na straně scenáristů, nebo jsou to podle vás jen zpovykaní pisálci, kteří se beztak mají dobře i bez toho, aby jim studia ještě přidávala. Takže studia, nebo scenáristé?

Za týden nazdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace