Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Animovaný Spidey bude nejdelším hollywoodským animákem


ikona
do_Od
animovaný filmkomiksSonySpider-Man: Napříč paralelními světystopáž
Tak už nám nakynuli i animáky... 

Nejen artovky a blockbustery všeho druhu, v poslední době už se bez dvou hodin neobejde kdejaké drama či thriller, no a nově to nad dvě hodiny vystřelí taky nejočekávanější animák letošního roku. Snímek Spider-Man: Napříč paralelními světy totiž odhalil (respektive síť kin AMC odhalila) oficiální stopáž 140 minut, což by znamenalo vůbec nejdelší hollywoodský animovaný film v historii. Předchozím držitelem takového rekordu byl ne úplně profláklý film Městečko velkých duchů z roku 2012 (136 minut).

Každopádně je to výrazný posun i od předešlého titulu, jehož stopáž činila pár let zpátky 116 minut. Na druhou stranu to ještě není takový nášup, jakým byl čtvrtý Wick (169), druhý Avatar (192), nebo jakým budou Oppenheimer (180) či Scorseseho Killers of the Flower Moon (206). Nadcházející pokračování oscarového animáku Spider-Man: Paralelní světy přitom bylo ještě před začátkem produkce rozděleno do dvou filmů s tím, že pokračování Beyond the Spider-Verse dorazí o rok později a klidně se tu s vámi teď vsadím, že bude ještě delší.

Nezbývá než doufat, že si to děj ospravedlní, a že nás čeká když už ne tak revoluční, tak alespoň podobně napěchovaná a dojemná jízda, jako v tom roce 2018. Kromě Shameika Moorea jako Milese Moralese a Hailee Steinfeld coby Gwen Stacy se pak v sequelu dočkáme ještě Oscara Isaaca jako Spider-Mana 2099 nebo Daniela Kaluuyi coby Spider-Punka. Od premiéry nás pak dělí už míň jak měsíc!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace