Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v hraném Jak vycvičit draka?


ikona
Spooner
dreamworksjak vycvičit drakajoel Edgerton
Populární animovaná trilogie se dočká hrané podoby. Kdo se nejspíš proletí na digitálních dracích?  

Už je to několik let, co nám Disney prakticky každý rok servíruje minimálně jednu hranou adaptaci svých klasických animovaných pohádek. Mnozí sice často remcají nad zbytečností a průměrností většiny projektů, dolary se ovšem zaručeně sypou, a tak se bude v tomto trendu pokračovat dál. A nejen u Disneyho. Na stejnou strategii hodlá přesedlat i studio Dreamworks, které už před pár měsíci oznámilo hranou adaptaci oblíbeného animáku Jak cvičit draka. Hravá fantasy si získala popularitu a přátelství Škyťáka s drakem Bezzubkou si získalo popularitu nejen mezi dětmi, ale také u dospělejšího publika, a tak se zkusí tvůrci tuto značku vyždímat znovu. Opět u toho bude naštěstí coby režisér Dean DeBlois, který má na kontě nejen původní trilogii, ale také výtečný animák Lilo & Stitch. S hranou tvorbou na druhou stranu nemá příliš zkušeností, tak snad tentokrát poprvé nenarazí.

Jelikož mají noví draci dorazit do kin v březnu 2025, začínají se okolo projektu pohybovat herecká jména. I když nic ještě není oficiální, máme tu tři adepty, kteří mají údajně k podpisu smlouvy celkem blízko. Ústřední postavu Škyťáka by si tak mohl zahrát Jack Dylan Grazer, který se objevil coby nejlepší kámoš hlavního hrdiny v obou Shazamech či v hororech To. Nějaké zkušenosti už tedy má, zda to stačí v jeho případě na utáhnutí hlavní role, to už je jiná otázka. Jeho lásku Astrid by pak měla ztvárnit nepříliš známá Auli´i Cravalho, jejíž nejvýraznější part je prozatím hlas animované Moany.

Škyťákova otce by si pak měl podle všeho zahrát charismatický Joel Edgerton, jenž by se v podobně výrazné roli ztratit rozhodně neměl. Žádné hvězdy, které by na první dobrou lákaly do kina, tedy zřejmě nečekejme, minimálně sázka na Edgertona (tedy pokud se zvěsti vyplní) by se měla vyplatit. Hlavní ovšem bude, aby DeBlois neudělal franšíze v hrané podobě ostudu. Co myslí, máme tu náběh na solidní fantasy, nebo zbytečné dojení značky?


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace