Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sylvester Stallone chystá dvojku Cliffhangera


ikona
Mr. Hlad
cliffhangerric roman waughsylvester stallone
Do hor se Stallonem 

Sylvester Stallone si svou kariéru pečlivě hlídá a zbytečně neriskuje. Ono mu ani nic moc jiného nezbývá, když ve filmu slaví v posledních letech úspěchy jen díky svým návratům. Přičemž na dalšího Ramba asi není nikdo moc zvědavý, s Rockym je to složité a Slye už v ringu ani v jeho blízkosti nejspíš neuvidíme a v Postradatelných 4 hodlá předat žezlo definitivně Jasonu Stathamovi. Když pak vyzkouší něco nového, jako byl třeba superhrdinský Samaritán, obvykle to nedopadne moc dobře. 

Sly čas od času naznačí, že by se mohl vrátit v pokračování jiné své klasiky, mluvilo se o Cobře, Tangovi a Cashovi nebo Cliffhangerovi, ovšem vypadá to, že v tom posledním případě nekecal. Cliffhanger se totiž dočká pokračování a Sly se v něm zahraje hlavní roli. O příběhu zatím nepadlo ani slovo, ale vypadá to, že se opět podíváme do hor a točit by se mělo v Itálii. Za kameru navíc usedne Ric Roman Waugh, který je bývalý kaskadér a s akcí to umí, natočil solidní Pád anděla nebo Greenland, brzy uvidíme, jak prohání Gerarda Butlera v thrilleru Kandahar a v Trestancovi ukázal, že zvládá i drama. Za nás dobrá volba. 

---

Vytáhni v hospodě: Pokračování Cliffhangera bylo ve hře hned rok po premiéře jedničky, už v roce 1994. Cliffhanger: The Dam se měl odehrávat na Hooverově přehradě, které se zmocní teroristé. O projektu se znovu začalo mluvit v roce 2009 a před třemi lety se objevily zprávy o rebootu, s ženskou hrdinkou v hlavní roli.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace