Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Čtyřka Mizerů a druhý Gladiátor


ikona
Mr. Hlad
aristokratkadenzel washingtongladiatorhellboyjames francolargo winchmartin lawrencemizerovéna obzoruridley scottwill smith
Will Smith a Martin Lawrence znovu v akci, restart pekelné komiksovky a návrat Ridleyho Scotta do antického Říma 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V akčním thrilleru Darkness of Man bude Jean-Claude Van Damme chránit syna svého bývalého informátora před armádou zabijáků. V komedii Rudolfa Havlíka Franta mimozemšťan se začne Jakub Prachař chovat hodně divně. Je možné, že není člověk? 

Ve čtvrtých Mizerech se na scénu vrací Will Smith, Martin Lawrence i jejich kolegové z minulého filmu. A dorazí i režiséři nečekaně vydařené trojky, tak to snad opět bude stát za to. V hororu Arcadian bude Nicoals Cage chránit svůj dům před nočními útoky monster. Mají dokonalý systém, díky kterému to zvládají, jenže pak jeden z kluků udělá chybu…

V komiksovce The Price of Money: A Largo Winch Adventure bude hlavní hrdina pátrat, kdo mu unesl potomka a zároveň proč jeho obří impérium stojí před krachen. Ve dvojce Gladiátora vás Ridley Scott vezme podruhé do antického Říma. 

V dobrodružné fantasy podívané Tygrův učeň zjistí mladý hrdina, že celá jeho rodina chrání svět před monstry z jiného světa. A že se kamarádi s čínskými mytologickými potvorami. S historickým dramatem The Caine Mutiny Court-Martial se na scénu vrací legendární režisér William Friedkin Vymítač ďábla, Francouzská spojka). 

Jake Kesy se představí jako pekelný superhrdina v komiksovce Hellboy: The Crooked Man, v níž se vydá do Apalačských hor do městečka, které terorizují čarodějnice. V komedii Aristokratka ve varu se znovu podíváme na zámek Kostka, který se majitelům rozpadá pod rukama. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace