Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhá Vybíjená je na cestě


ikona
Spooner
ben stillervince vaughnvybíjená
Bude u dalšího kola vybíjené i Ben Stiller a tým z jedničky? 

Komediální skvadra Frat Pack nám na začátku tisíciletí nabídla spoustu památných komedií, mezi ty nejšílenější a nejnašlapanější ovšem bez debat patří Vybíjená. Vince Vaughn a Ben Stiller si šli po krku v bizarním turnaji plném ulítlých nápadů, skvělých hlášek a ikonických cameo roliček. A byla to ukrutná zábava, kterou si s radostí opakovaně pouštím. O případném sequelu se sem tam mluví už několik let, byly to ovšem většinou řeči do prázdna. Až v minulých měsících se začalo šuškat o tom, že Vince Vaughn má v hlavě parádní nápad a dvojka Vybíjené by se mohla přeci jen blížit. A nyní se tato slova začínají měnit ve skutečnost.

Ve 20th Century Studios totiž dávají dohromady tvůrčí tým a na druhé Vybíjené se už začíná oficiálně pracovat. Scénář podle avizovaného Vaughnova nápadu tentokrát sepíše Jordan VanDina, jenž má za sebou kousky z virálních Honest Trailers či zapadlou (a dle CSFD ne zrovna povedenou) komedii The Binge. Což fanouška nenaplňuje velkým optimismem. Ústřední čahoun se samozřejmě vrátí v hlavní roli a je vidět, že projekt tlačí usilovně kupředu.

O čem druhý díl bude, ale zatím není jasné, ani zda se vrátí zbytek známých tváří, včetně Bena Stillera. Ještě před pár měsíci se přitom šuškalo, že případný sequel se bude odvíjet od toho, zda na něj slavný komik také kývne. To se však zřejmě zatím nestalo, a tak Vaugh pokračuje sólo. Jistá není ani účast původního režiséra Rawsona Marshalla Thurbera, což nás vzhledem k tomu, že od té doby začal točit akční nevýrazné rutiny typu Red Notice, asi tolik trápit nemusí. Dali byste si dvojku Vybíjené, nebo považujete tento nápad za zbytečný?


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace