Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Nezvratný osud je oficiálně na cestě


ikona
imf
filmhororJon WattsNezvratný osud
Režisér posledních Spider-Manů chystá nový nášup fatalit. 

Nezvratný osud je neprávem stopnutá hororová série, která celou jednu generaci donutila plánovat všechny svoje kroky na pět tahů dopředu, vyhýbat se hromadné dopravě s panikařícími teenagery a především, díky skvělému úvodu dvojky, si dávat bacha kdykoliv kolem projíždí náklaďák plný čerstvě pokáceného dřeva. Ano, od trojky k pětce to šlo od desíti k pěti (dělám si srandu, i jedničce bych dal maximálně osm), ale stejně... tohle je série, kde můžete kreativní fatality vymýšlet do skonání světa.

Teď to naštěstí vypadá, že se s všudypřítomnou smrtí opět setkáme, protože dřívější zprávy o šestce, kterou produkuje Jon Watts, nabírají konkrétní obrysy. Na CinemaConu, kde se všichni snaží tvářit, že kina mají růžovou budoucnost, byl nový díl oficiálně oznámen, což znamená, že už se někde válí přiměřeně hotový scénář. Kdo chce svoji pravidelnou dávku paranoidních vizí, ten se může začít opatrně (opatrně kolem té koupelny s mokrýma dlaždičkama), ale opravdu opatrně těšit.

Napište do komentářů svoje nejoblíbenější killy z téhle série. Za mě rozhodně dekapitace běžícím motorem ve trojce a uškrcení ve vaně v jedničce (bacha na ty dlaždičky, říkám!).

- - -

Vytáhni v hospodě: Věděli jste, že jednička z roku 2000, vznikla jako nerealizovaný scénář pro seriálová Akta X? Jeffrey Reddick si tehdy přečetl v novinách článek o matce a dceři, které si na základě předtuchy na poslední chvíli přehodily lety a unikly tak tragické nehodě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace