Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnold znovu v akci


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerbreakoutscott waugh
Po čtyřleté pauze se Arnold Schwarzenegger vrací k filmu 

Zatímco Sylvester Stallone se poslední dobou hádá o práva na Rockyho, točí seriál Král Tulsy a s Prime Video vymýšlí nové projekty, Arnold Schwarezenegger spíš zevlí a fotí se se svými oslíky. To se teď ale mění, už za pár dní bude mít totiž na Netflixu premiéru jeho akčně-komediální seriál FUBAR, který by rád šel ve stopách Pravdivých lží, a Arnold se hodlá k akci vrátit i ve filmu. A tentokrát na vážno. 

Ve své novince Breakout se představí jako Terry Reynolds (dostatečně drsné jméno pro Arnolda), který musí zachránit svého nevlastního syna Daniela, jenž skončil v cizí zemi v jednom z nejdrsnějších vězení. A měl by tu strávit pětadvacet let. Terry teď musí vymyslet, jak ho dostat na svobodu a jak zdrhnout ze země, přičemž jeho největším problémem bude krom policie i nelítostný šéf vězeňských strážných. 

Nezní to bůhvíjak originálně, to ovšem v tomhle případě asi moc nevadí. Režii by měl obstarat Scott Waugh, který natočil Need for Speed, důležitější však je, že brzy uvidíme jeho čtyřku Postradatelných, kde bude moci pořádně ukázat, jak mu to s žánrem jde. Točit by se mělo ještě letos a podle všeho někde ve východní Evropě. Což pravděpodobně znamená Bulharsko, ale víme, jak to má Hollywood se zeměpisem, tak můžeme ještě chvíli doufat, že by si Arnold mohl zajet k nám. 

---

Vytáhni v hospodě: Režisér Scott Waugh je bývalý kaskadér a mladší bratr Rica Romana Waugha, který točil povedeného Trestance, Pád anděla nebo Greenland: Poslední úkryt. Oba dva dělali kaskadéry u Arnoldova Posledního akčního hrdiny a jejich táta Fred tam šéfoval druhému štábu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace