Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #714 o Evil Dead a Stranger Things


ikona
Mr. Hlad
deadpoolevil deadrenfieldstranger thingsvíkendový výplachwolverine
Jaké easter eggy se schovávají v novém Evil Dead? Proč kývl Hugh Jackman na návrat k Wolverinovi? A s kým se potká parta ze Stranger Things?  

S lehkou nemocí psaný výplach

Wolverine týdne
Ryan Reynolds točí třetího Deadpoola a zlákal do něj i Hugha Jackmana, což je sakra velké lákadlo. Jak se mu to povedlo, to zjistíte, když kliknete sem

Hra týdne
Vlastní hry se v nedávné době dočkali Jason Voorhees z Pátku třináctého, Evil Dead, Predátor a teď to zkouší další hororová parta Puppet Master: The Game vás nechá vyblbnout se s vraždícími loutkami a i když to nejsou až takové ikony jako zmíněné klasiky, třeba s nimi bude sranda. Ale moc hezky to tedy nevypadá. 

Rozhovor týdne
Scott Adkins nejen že mlátí před kamerou lidi, ale taky si s nimi povídá. Jeho podcast The Art of Action slaví mezi fandy žánru velký úspěch a Adkins v něm zpovídá lidi, kteří toho pro filmovou akci udělali sakra hodně. A teď si tam pozval Keanu Reevese. 

Komiks týdne
K něčemu se vám přiznám. Svým způsobem nenávidím Želvy Ninja. Sami o sobě jsou tihle sympaťáci fajn, ale mám pocit, že jakmile dojde na jakýkoliv crossover s jinými hrdiny, je to totální degradace značky (ne té želví, té druhé). Prostě je to na mě moc divné. Takže komiks, ve kterém se potkají Želvy ninja a hrdinové Stranger Things, fakt vynechám. Ale vy třeba ne

Tanec týdne
Hororová komedie Renfield v kinech propadla a lidi na komediálně-hororového Drákulu s Nicolasem Cagem nepřišli. Těžko říct, jestli by na tom něco změnila tahle vystřižená scéna, ve které se roztančí Nicholas Hoult. 

Průšvih týdne
Sylvester Stallone je sice legenda, ale i on má na kontě pár nepovedených kousků. A jedním z nich je bez debat Soudce Dredd. Film za opravdu hodně peněz, při jehož natáčení se všechno muselo podřídit Slyovu egu, přičemž on sám evidentně nepochopil, o čem Dredd je. Tak si ho připomeňte. 

Soundtrack týdne
Super Mario Bros. ve filmu se dočkají soundtracku. To asi nikoho nepřekvapí. A vyjde i na vinylu. Což taky není nic šokujícího. Jenže tím zdaleka nekončíme. Tvůrci sází na nostalgii a hudbu z Maria si bude moci pustit i na kazetě. Pokud tedy máte na čem

Easter eggy týdne
Evil Dead: Probuzení je hodně fajn hororová divočina, na které evidentně pracovali fanoušci žánru a propašovali si do ní pár odkazů na jiné hororové klasiky, ale i spoustu dalších pomrknutí. Tady je máte pohromadě. 

Klasika týdne
A dáme si ještě jednou Evil Dead. Respektive Armádu temnot, poslední film původní trilogie, který se od jedničky hodně liší. Celá série se proslavila tím, že začínala jako poctivý horor a postupně se transformovala v něco o dost jiného. Armáda temnot má z hororu pořád hodně, ale míchá se tu i fantasy s komedií a Bruce Campbell je v životní formě. A proč je to pořád boží, to zjistíte v tomhle videu. 

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, kdo je podle vás nejlepší filmový Drákula. Nejvíc hlasů dostali Gary Oldman a Max Schreck. 

Tentokrát se podíváme na sérii Smrtelné zlo a zajímalo by nás, který z dílů původní trilogie Evil Dead od Sama Raimiho máte nejradši. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace