Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Ghosted s Evansem a Anou de Armas je romantickou katastrofou


ikona
Spooner
ana de armasapple tv+chris evansdexter fletcherghostedprvní reakce
Akční romantika od režiséra Rocketmana schytává tvrdé rány.  

Už ode dneška můžete na Apple TV+ zhlédnout asi největší filmovou novinkou, která během dubna přistane na streamech, hvězdně obsazené Ghosted. Snímek, v němž se postava Chrise Evanse zamiluje do drsňačky s tváří Any de Armas, aby posléze zjistil, že je tajnou agentkou, nás ovšem v redakci rozdělil už po prvním traileru na dva tábory. Zatímco jedna strana se těšila na svěží akční romanťárnu se sexy Aničkou (hádejte, kdo to byl), té druhé už v ukázce dost vadil nefungující humor či nehezky vypadající akce. I já ze strany skeptiků jsem ale doufal, že režisér Dexter Fletcher po Rocketmanovi a Orlovi Eddiem naservíruje další feel-good podívanou. Jenže ani sázka na tuhle kartu asi nakonec nevyšla.

První recenze totiž daly tvůrcům nekompromisní K. O. Na Rottenech aktuálně svítí pouhých 30 % kladných recenzí s nízkým ratingem 4.2. Což je pro jeden z největších streamingových filmů jara s dvěma hvězdami současnosti slušná katastrofa. Kritizuje se pak v podstatě všechno. Scénář je údajně nudný, nezajímavý, hloupý a nedrží vůbec pohromadě. Snímek pak nefunguje ani v romantické či akční rovině a dohromady tvoří nefungující patvar, jemuž chybí jakákoliv tvůrčí energie či zápal. Díky rutinní režii pak film údajně působí, jako by ho natočila umělá inteligence.

Kritiku ovšem schytává i ústřední dvojice. Mezi Chrisem Evansem a Anou de Armas prý není absolutně žádná chemie, oba nemají moc co hrát a jsou ve svých rolí dost ztracení. A známá herečka bohužel příliš nepřesvědčuje ani v akční části, což před blížící se Ballerinou úplně nepotěší. Samozřejmě se najde i pár hlasů, podle nichž je snímek alespoň svižnou jednohubkou, kritická slova ovšem převládají. Ghosted je tedy podle všeho naprostá nuda a šeď, jež je lepší než netflixovka The Gray Man jen proto, že je kratší. Kdo z vás novinku i přes nevalné ohlasy o víkendu zkusí?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace