Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone Live #200 v té nejnapěchovanější sestavě


ikona
Mr. Hlad
moviezonemoviezone livemz live
KarelR, TedGeorge, k0c0ur, Mr. Hlad, imf, Rimsy, Cival, do_od a Spooner u jednoho stolu.  

Když jsme si v roce 2010 sedali před kamery, fakt jsme netušili, že to budeme dělat třináct let. A že z občasného MovieZone Live!, kde se před lety probíraly nejen filmy, ale i novinky a řešily se chystané blockbustery, vyrosteme až takhle.

Krom MovieZone Live postupně přibylo tematické MovieZone Live Speciál, specificky zaměřená Encyklopedie akčního filmu, jednou měsíčně vydáváme Filmy v síti a Cival si zve na pivo a před kameru čím dál tím zajímavější hosty. Formát samotného MovieZone Live se trošku změnil, víc prostoru dostávají divácké dotazy, hodně točíme přes zoom a pozdě večer, což s sebou nese i nutnost udržovat se svěží. A pár tisíc lidí baví na to koukat. 

Změnilo se toho fakt hodně, ale to, že MZ Live bude mít jednou číslovku 200, fakt nečekal nikdo z nás. Takže jsme tenhle milník chtěli oslavit co možná nejdůstojněji a místo klasického Zoomu nebo Civalova obýváku jsme odjeli na chalupu v prakticky kompletní sestavě, přeskládali stůl, nachystali občerstvení od paní Marečkové a vrhli se na to. 

Tentokrát to není až tak o filmových premiérách, ale spíš o nás, našich filmových zážitcích, oblíbených filmech a o MovieZone. A taky o vás a vašich dotazech. Protáhlo se to celé na víc než dvě a půl hodiny a kdybychom nezačali mít fakt hlad a nesmály se na nás připravené steaky, možná, že bychom tam seděli, popíjeli a bavili se o všem možném doteď. V každém případě jsme si to hodně užili a doufáme, že si to alespoň trošku užijete i vy.

MovieZone Live s pořadovým číslem 200 najdete na Youtube a audioverze na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast a pokud byste nás chtěli ohodnotit na ČSFD, tak budeme rádi. A budeme rádi i za jakoukoliv podporu na Herohero

Pusťte si i naše další videa: 

Historicky první MovieZone Live

 

Cival na pivu s Jakubem Štáfkem

 

MZ Live Speciál o klasice Základní instinkt

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace