Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Angelina Jolie a Halle Berry si půjdou po krku


ikona
Spooner
Angelina JolieHalle BerryMaude v Maude
Film, který přichází až příliš pozdě? 

Kdybyste měli vyjmenovat největší ženské filmové hvězdy a krásky přelomu tisíciletí, určitě by padly jména Angeliny Jolie a Halle Berry. Nyní už sice mají obě své největší období slávy nejspíš za sebou, pořád se ale jedná o velká jména, na které diváci slyší. A u Warnerů se toho rozhodli využít. Chystají totiž akční thriller Maude v Maude, v níž se dvě hollywoodské veteránky postaví tváří v tvář coby konkurenční špiónky s odlišnými metodami, bojovým stylem či minulostí. Zkrátka poctivý akčňák s námětem ze staré školy, který proti sobě postaví dvě slavné tváře, jež mají v akčním žánru už dostatek zkušeností.

Otázka je, jestli se můžeme předčasně těšit. Režii totiž nedostává na starosti Chad Stahelski či David Leitch, ale nepříliš zkušená Roseanne Liang, která má za sebou nudnou podivnost Stín v oblacích s Chloë Grace Moretz. Což mě úplně optimismem nenaplňuje. Obzvláště, když producenti popisují svou novinku jako mix Jamese Bonda s Jamesem Bournem. To se hezky poslouchá, ale je otázkou, zda režisérka dokáže tato očekávání naplnit. Mám navíc tušení, že projekt Jolie vs. Berry nyní není takovou kasovní jistotou, jako kdyby tvůrci přišli s podobným nápadem před 20 lety. Na druhou stranu, minimálně Halle Berry je i díky třetímu Johnu Wickovi pořád ve formě, takže nás možná přeci jen čeká zábavný akční souboj.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace