Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sly jako akční hrdina z důchoďáku


ikona
Mr. Hlad
amazonnever too old to diesylvester stallone
Důchodci si půjdou po krku 

Sylvester Stallone oslaví v létě sedmasedmdesáté narozeniny, ale o důchodu evidentně neuvažuje. Seriál Tulsa King už má odklepnutou druhou sezónu, letos by se měl vrátit ve čtyřce Postradatelných a brzy ho uvidíme ve třetích Strážcích Galaxie. Takže i když se v posledních týdnech řešilo, že nedorazil ve třetím Creedovi, evidentně má práce dost. A nestačí mu to. 

Sly se se svou společností Balboa Pictures nedávno dohodl s Amazonem a hodlá v příštích letech tvořit obsah hlavně pro ně a my už víme, co by to mělo být. Teď totiž oznámil, že bude produkovat a hrát hlavní roli v akční komedii Never Too Old to Die. Děj se bude odehrávat v domově důchodců, kam chodí na odpočinek bývalí špióni a právě jednoho z nich zabijí. Sly ztvární agenta, jenž stál na straně Ameriky v době Studené války a teď se rozhodne pátrat po tom, kdo a proč chtěl zlikvidovat jeho kámoše. 

Scénář napsal a režii obstará debutující Brian Otting, který sklízí pochvaly za svůj kraťas Prom Car '91. Je fajn, že Stallone chce dát šanci mladým režisérům i že si uvědomuje, kolik mu je let. Tak snad to dopadne lépe než jeho Samaritán nebo poslední Rambo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace