Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Twisteru nabírá obsazení


ikona
Mr. Hlad
daisy edgar-jonesglen powelljan de bonttwister
Pokračování devadesátkového hitu loví první hvězdy 

Pamatujete na Jana de Bonta? Sakra šikovný kameraman, který pracoval třeba na Smrtonosné pasti, měl chvilku našlápnuto stát se novou režisérskou hvězdou se specializací na akční filmy, po Nebezpečné rychlosti a Twisteru šla však jeho kariéra do háje. Jeho první dva filmy jsou ale dnes klasika a Nebezpečná rychlost se sequelu dočkala pár let po premiéře jedničky a dál už to radši nezkoušela. Možná i proto jsme na dvojku Twisteru měli čekat mnohem déle. Ovšem dočkali jsme se. 

Twisters by do kin mělo dorazit v červnu 2024 a už nějakou dobu víme, že se děj bude točit okolo dcery hrdinů z jedničky, která se rozhodla jít ve stopách rodičů. A i tentokrát dojde na nahánění tornád a snahu využít experimentální zařízení k tomu, aby je dokázalo předvídat. Což pochopitelně znamená přiblížit se co nejvíc k větrnému peklu a pořádnou akční podívanou. 

Po de Bontovi přebere režijní otěže Lee Isaac Chung, který má na kontě chválené drama Minari a do hlavní role obsadil čím dál zajímavější Daisy Edgar-Jones. A ta teď dostala parťáka a my máme radost, že to bude Glen Powell. Jeho namistrovaný Hangman nás totiž ve dvojce Top Gunu hodně bavil a docela bychom mu přáli, aby se dostal do první ligy. A tornáda by mu mohla pomoci. 

---

Vytáhni v hospodě: Vlastní nápad na pokračování Twisteru měla i Helen Hunt a prý se v něm měly střílet do tornád rakety. Sama chtěla i režírovat, ale o její projekt prý nebyl zájem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace